Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » SONY na sajmu CES 2015

Od senzacionalnog kvaliteta 4K slike i jednostavnog korišćenja Smart TV uređaja, do novog ultra-tankog dizajna i izvanredno detaljnog zvuka visoke rezolucije, Sony se na ovogodišnjem Međunarodnom sajmu potrošačke elektronike (CES), koji se održava u Las Vegasu od 6-9. januara, predstavio BRAVIA serijom od dvanaest 4K Ultra HD televizora, kao i novim Blu-ray Disc plejerima.

4K Procesor X1 za fantastičnu 4K sliku

Ovogodišnji novitet je moćni Sony 4K procesor X1, koji donosi zadivljujuću oštrinu, kontrast i boju 4K prikaza, bez obzira da li gledate 4K sadržaje, visoku rezoluciju, standardnu rezoluciju ili čak snimke sa interneta u niskoj rezoluciji. Svaki izvor signala se precizno analizira kako bi se prikazi u standardnoj i visokoj rezoluciji pažljivo prilagodili 4K kvalitetu i omogućili fascinantne detalje. Takođe, šum je znatno smanjen, dok je kontrast dinamički pojačan za svetle, ali i za duboke, bogate crne tonove.

 

Sony_KD_75X8500C_Android

 

Istražite novi svet uz Android televizor

Sony televizori sa Android operativnim sistemom donose novi svet filma, muzike, fotografija, igara, aplikacija i sve to uz neverovatan Sony kvalitet slike i zvuka. Ugrađenim mikrofonom na daljinskom upravljaču osetljivim na dodir, možete da pretražujete glasovnim komandama, postavljate pitanja i upravljate televizorom, dok Google Cast omogućava brzo, zabavno i jednostavno slanje sadržaja sa telefona ili tableta na televizor.

Uživanje u svim pogodnostima BRAVIA serije nikada nije bilo lakše zahvaljujući novom interfejsu. Takođe, daljinski upravljač osetljiv na dodir sa One-Flick Entarteinment sistemom vam dopušta da jednostavno pretražujete TV kanale, video snimke sa interneta, fotografije, kao i druge sadržaje.

Novi ultra-tanki izgled najtanjeg 4K televizora na svetu

Nova BRAVIA serija predstavlja i zadivljujući dizajn modela X90C, tankog samo 4,9mm, koji zajedno sa inovativnim zidnim postoljem izleda kao umetničko delo kada se postavi na zid.

Osetite svaki detalj sa zvukom visoke rezolucije

Zvuk visoke rezolucije po prvi put se pojavljuje u ovogodišnjoj seriji, kod modela X94C i X93C. DSEE HX (Digital Sound Enhancement Engine HX) povećava kvalitet dijaloga i muzike na nivo približan onom kod HD zvuka, za snažno i bogato audio iskustvo.

Unapređena zabava uz nove Sony Blu-ray Disc plejere

Minimalistički dizajn, prilagodljivi interfejs, stabilan prenos uživo sa naprednom bežičnom konekcijom i veliki izbor onlajn video servisa su samo neke od karakteristika novih Blu-ray Disc plejera kompanije Sony. Inspirisani jednostavnim geometrijskim oblicima, svedenog i elegantnog dizajna, ovi plejeri odlično pristaju gotovo svakom enterijeru.

Napredna bežična konekcija sa ugrađenom MIMO (Multi Input Multi Output) tehnologijom omogućava brži i stabilniji put signala bez prekidanja, za pouzdan, nesmetan prenos u bilo kojoj prostoriji vašeg doma. Zahvaljujući Super Quick Start režimu, sada je potrebno manje od jedne sekunde za pokretanje plejera, dok je vreme učitavanja diska, kao i pokretanje onlajn servisa takođe brže. Novi korisnički interfejs omogućava jednostavniju upotrebu i nudi jasan pregled aplikacija baš onako kako želite da ih vidite. Uz veliku ponudu onlajn streaming servisa, kao što su YouTube, Euro News, i druge, kao i čitave palete serija i filmova iz Sony Entertainment mreže, dovešćete vaše iskustvo gledanja na viši nivo uz oštre detalje, živopisne boje i superiorni zvuk.

Takođe, ukoliko želite da materijal sa vašeg telefona ili tableta prikažete na velikom ekranu, ovi uređaji nude Screen Mirroring opciju uz pomoć koje ćete uvećati sadržaj na bilo kom povezanom HD televizoru. Plejer možete kontrolisati i preko ekrana vašeg pametnog telefona uz Sony TV SideView aplikaciju.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela