Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Sajam CE&HA 2015 – Noviteti skockani za vas

Ovogodišnji Ce&Ha sajam donosi od 1. do 4. oktobra u hale 1 i 1a Beogradskog sajma novitete iz oblasti računara, elektronike i kućnih aparata kako bi više od 30.000 posetilaca iz Srbije i okolnih zemalja imalo isti doživljaj kao da je na najvećim svetskim manifestacija ovog tipa. Više od 50 najvećih svetskih brendova donosi na Ce&Ha sajam svoje najnovije uređaje.

Tokom četiri dana Ce&Ha sajma biće zanimljivo na Lenovo štandu na kome će dominirati Yoga 3 PRO laptop koji može da menja način korišćenja – laptop, tablet, uređaj za prezentacije ili gledanje filmova. Lenovo Yoga 3 PRO je neverovatno tanak i lagan. Biće tu i Vibe Shot smartfon sa prednjom kamerom od 8 megapiksela za savršen selfie, dok zadnja od 16 megapiksela može da slika u gotovo svim uslovima, čak i pri slabijoj osvetljenosti.

Toshiba je za Sajam pripremila Click Mini, jedan od svojih najboljih “2-u-1” predstavnika koji se za tren oka pretvara iz tableta u laptop i obratno. Click Mini dolazi sa odličnim ekranom, ergonomskog je dizajna, a baterija omogućava odličnu autonomiju. Modernog dizajna i vrhunskih performansi je i Kira, laptop sa ekranom koji odmara oči, bilo da gledate film ili radite.

Zvezda iStyle štanda biće Apple iPad mini 4 koji je svetsku promociju imao pre manje od mesec dana te na Ce&Ha sajam dolazi kao jedna od najvećih premijera. iStyle će predstaviti i sve ostale novitete i dobro poznate Apple uređaje, počev od iPhone 6 i iPhone 6 Plus, preko iPad Air 2 i iPad Mini 2, pa do MacBook Pro.

 

ceha-sajam

 

Na LG štandu centralno mesto imaće 4K OLED televizor sa nenadmašnom rezolucijom ekrana. Pored njega će se naći i Ultrawide monitor na kome grafika dolazi do izražaja i pruža vrhunski doživljaj gejmerima uz odlične mogućnosti uparivanja sa drugim uređajima. Recimo sa inovativnim Kingston HyperX Cloud II slušalicama sa kojima je odlična kombinacija nezavisno od tipa igre koju igrate.

Posebno mesto na Ce&Ha sajmu imaće moderni kućni aparati. Najnoviji LG Door-in-Door frižider omogućava da uzmete omiljeni napitak otvarajući samo prva vrata, dok police i namirnice na njima ostaju zatvorene iza drugih staklenih vrata i tako topliji spoljašnji vazduh ne dolazi do njih. Jedna od premijera na Ce&Ha sajmu je Miele DGM 6800, rerna koja u jednom uređaju donosi odlike klasične rerne i mikrotalasne pećnice. Miele DGM 6800 pomoću pare i mikrotalasa može da sprema čak tri različita jela istovremeno, na različitim temperaturama i sa različitim trajanjem, i to na osnovu oko 150 recepata koji su predefinisani u instaliranom kuvaru. Tu je čak i dugme za kokice. Ništa manje pažnje neće privući ni kućni aparati iz ECG. Njihovi sokovnici i blenderi su kao stvoreni za one koji vode računa o zdravom načinu života.

Ce&Ha će, osim izložbenog, imati i prodajni karakter, u saradnji sa najvećim distributerima i prodajnim lancima, ali po znatno nižim cenama od onih u prodajnim objektima.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela