Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Približava se najveći festival jutjub kulture „Balkan Tube Fest“

Regionalna jutjub zajednica broji sitno do početka trećeg po redu Mts Balkan Tube Festa koji će se održati u subotu i nedelju – 24. i 25. juna u Sava Centru.

 

Organizatori festivala očekuju još veću posećenost nego što je bila protekle godine kada je događaj posetilo preko 12.000 ljudi.

 

Milica Perić ispred organizacije Mts BTF-a i kanala KovalskA, u svom najnovijem vlogu je ukratko objasnila na koji način se dolazi do karata i šta će se sve naći za vikend na pozornicama Sava Centra: https://www.youtube.com/watch?v=mmdyolPjSEA

 

4dana

 

Organizacija uključuje, između ostalih i Dušana Srbljaka sa kanala PCAXE koji kaže da je ovogodišnja manifestacija dovedena na još viši nivo:

 

‘Celokupna organizacija se iz godine u godinu sve više trudi da uključi najrazličitije teme i da promoviše drugarstvo, lepo ponašanje i dobre primere kao i da pokaže mladim ljudima kako mogu na zabavan način predstaviti šta to njih interesuje, iskazati svoje mišljenje i prebaciti se iz pasivnog načina korišćenja u aktivne kreatore sopstvenog sadržaja.’

 

Jedna od učesnica i ove godine biće Ruža Rupić: https://www.youtube.com/watch?v=m0xIq8YhQ-k

 

Free to play računari, okršaji u Clash Royal-u, DJ-evi, druženje sa jutjuberima, nagradne igre, takmičenja i još mnogo toga su, pored zvaničnog programa, samo neki od elemenata najvećeg festivala jutjub kulture u regionu, stoga nabavite karte na vreme putem GigsTixa ili na blagajni Sava Centra.

 

I ne zaboravite – Raspust počinje na MTS Balkan Tube festu!

 

 

 

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela