Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Panasonic na događaju Wave 2020 predstavio nove proizvode koji će uskoro stići na naše tržište

Panasonic je nedavno u Občanskoj Plovárni u Pragu održao regionalni događaj Wave 2020 na kojem je predstavljen niz novih proizvoda koji će se tokom sledećih meseci naći na lokalnim tržištima, uključujući i srpsko.

Događaj su otvorili izvršni direktor Panasonic-a za srednju i istočnu Evropu, David Preece te Peter Menky, direktor poslovanja za Češku, Slovačku, Mađarsku i region Adriatik i Martin Jedlička, šef marketinga za sva navedena tržišta.

Predstavljene su novosti u svim kategorijama područja potrošačke elektronike – uključujući nove televizore i kućne audio uređaje, vrhunsku audio opremu Technics, digitalne fotoaparate, male kućne aparate te uređaje za lepotu i negu.

Zbog preporuka vezanih za ograničenje putovanja koje su bile na snazi i u vreme održavanja događaja, na događaj ovaj put nisu mogli biti pozvani novinari i partneri iz regije. Video sa događaja možete pogledati na YouTube-u: https://youtu.be/G4sUSJ4tmcc.

 

Martin Jedlička i Dara Rolinsova sa novim zvučnicima TMAX

 

Novi televizori za vrhunski doživljaj slike u vašem domu

Nakon globalnog predstavljanja u Las Vegasu početkom godine, na domaćem tržištu naći će se novi OLED televizori HZ2000, HZ1500 i HZ1000.

Za lokalno tržište najzanimljiviji je model HZ1000 koji će po pristupačnoj ceni ponuditi praktično sve što Panasonic nudi u visokoj klasi televizora, uključujući Dolby Vision IQ i Filmmaker Mode s Panasonic-ovom originalnom tehnologijom „Intelligent Sensing“ radi još većeg uživanja u HDR slici holivudskog nivoa kvaliteta, jednako u slabo i u dobro osvetljenim prostorijama.

Svi Panasonic-ovi novi OLED modeli, uključujući HZ1000, nude revolucionarnu obradu slike zahvaljujući inteligentnom procesoru HCX PRO – najsnažnijem koji je Panasonic ikad proizveo. Svi oni takođe podržavaju Dolby Vision, HDR10+, HDR10, HLG i HLG Photo te time osiguravaju potpunu kompatibilnost sa svim popularnim HDR formatima.

 

Bogata ponuda proizvoda za najbolji zvuk u vašem domu

Uz nove televizore savršeno odgovaraju novi soundbarovi HTB600 i HTB400. Ove zvučne konzole odlikuje izvrstan zvuk, minimalistički dizajn i pametne funkcije koje unapređuju iskustvo gledanja televizije.

HTB600 podržava audioformate kućnih bioskopa Dolby Atmos® i DTS:X™. Prostorni zvuk visokog kvaliteta putuje u 3D prostoru kako bi slušaoce uvukao u impresivno bioskopsko iskustvo.

Uređaj dolazi s velikim bežičnim subwooferom koji nudi dinamičan bas. Priključak za bas refleks subwoofera aerodinamički je oblikovan radi jasnog zvuka basa.

HTB400 krasi moderan dizajn samostalne zvučničke konzole i on nudi impresivan bas s dvostrukim subwooferima integrisanim u kućište.

Pored soundbarova, Panasonic je predstavio i najnoviji zvučnik za mlađe generacije – TMAX5. TMAX5 savršen je za uživanje u muzici u vlastitoj sobi, podržava sve popularne zvučne formate kao i streaming muziku s mobilnih telefona te povezivanje na čak do tri mobilna telefona istovremeno putem Bluetootha. Na ovom zvučniku moguće je i puniti mobilne telefone zahvaljujući ugrađenom Qi punjaču, a sam zvučnik može raditi na prenosnu bateriju.

Savršen zvuk osiguravaju ugrađeni woofer od 16 cm s dvostrukom zvučničkom jedinicom i bas-refleksni otvor.

 

Bogata ponuda proizvoda za pripremu zdrave hrane

Panasonic je na događaju predstavio i svoju lepezu malih kućnih aparata, uključujući novu parnu kombinovanu mikrotalasnu rernu NN-CS89L.

Zahvaljujući ugrađenom sastavu za parno kuvanje sa snažnim, gustim mlazom pare, ova rerna velikog kapaciteta omogućava vam pripremu vrhunski ukusnih i zdravih jela u vrlo kratkom vremenu.

Pored kombinovane rerne, savršeni dodatak za vašu kuhinju su i izuzetno popularni plehovi za hleb, poput Panasonicove Croustine ZP2000 koja vam omogućava da pripremite zdrav hleb s hrskavom koricom.

 

Razmazite se proizvodima za lepotu i negu

Panasonicovi modeli na događaju su demonstrirali i upotrebu najnovijih proizvoda iz linije za lepotu i negu.

Epilatori iz serije EL savršeni su izbor svake žene – izuzetno su nežni za kožu, a pri tome vrlo učinkovito uklanjaju i najmanje dlačice.

Najnovija serija univerzalnih trimera i-Shaper muškarcima, pak, omogućava samostalno oblikovanje brade i kose u najkraćem mogućem roku u udobnosti sopstvenog doma.

Na srpsko tržište uskoro dolaze i novi fenovi za kosu koji su takođe predstavljeni na događaju.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela