Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Novi Samsung kućni uređaji predstavljeni na „Bespoke Home“ događaju od sada dostupni na tržištima širom sveta

Kompanija Samsung Electronics održala je virtuelni događaj Bespoke Home 2021, kojim je najavljena globalna ekspanzija Bespoke linije frižidera, kao i predstavljanje Bespoke Kitchen koncepta, sa novim uređajima i integrisanim rešenjima na bazi Interneta stvari, orijentisanih pre svega ka životnom stilu korisnika.

„Neizmerno nam je drago što možemo da najavimo širenje naše Bespoke linije uređaja, nudeći sveobuhvatna rešenja za svaki životni stil. Naša misija je da razvijamo proizvode koji korisnicima pomažu da bolje upravljaju svakodnevnim aktivnostima i u njima uživaju“, rekao je JaeSeung Lee, predsednik i direktor odeljenja za kućne aparate u kompaniji Samsung Electronics.

Prilagodljivi frižideri obilaze svet

Čuvena Bespoke linija frižidera od sada će biti dostupna i u Severnoj i Latinskoj Americi, Evropi, zemljama članicama Zajednice nezavisnih država, na Bliskom Istoku i odabranim regionima širom Azije i Afrike. Ovi uređaji dolaze u više od 20 originalnih boja i sedam spoljnih panela, pružajući širok izbor različitih kombinacija. Bespoke frižideri takođe nude i  veliki kapacitet, pogodnosti i moćne performanse, koje su zaštitni znak kompanije Samsung.

U Evropi će Bespoke frižideri biti dostupni u opcijama sa jednim ili slim vratima, kao i u varijantama sa zamrzivačem u donjem delu, visine 1,8 i dva metra, sa šest različitih vrsta panela i širokom paletom boja – od klasične bele, do nežnih pastelnih nijansi i upečatljivih boja.

 

Bespoke Home 2021_1

 

Kuhinja “spakovana” samo za vas

Novi Bespoke koncept kuhinje, po prvi put ide dalje od samih frižidera, donoseći filozofiju prilagodljivih uređaja u sve delove kuhinje, počinjući od američkog i evropskog tržišta.  Počevši od druge polovine ove godine, ponuda Bespoke uređaja u Severnoj Americi, koja se do sada bazirala na frižiderima, proširiće svoj asortiman mikrotalasnom pećnicom i mašinom za pranje sudova, izrađenim u istom stilu.

Ovaj koncept omogućava kupcima da estetiku i dizajn kuhinje prilagode svojoj omiljenoj boji i materijalu, birajući između mat crnog, teget plavog ili šampanj-ružičastog čelika, te belog stakla.

Aparati koji se savršeno uklapaju u životni stil

Samsung će ove godine takođe predstaviti i svoju proširenu paletu namenskih uređaja u Severnoj Americi i Evropi, uključujući Bespoke AirDresser, Bespoke prečišćivač vazduha i Bespoke Jet™ usisivač. Usled pretvaranja domova u kancelarije, teretane i učionice, ovi novi kućni aparati zadovoljavaju svakodnevne potrebe, pružajući veću fleksibilnost, automatizaciju i higijenu.

 • Bespoke AirDresser pruža čitav niz rešenja za negu odeće, kako bi se osiguralo da ona zadrži svoju formu. Ovaj uređaj biće dostupan u Evropi i SAD-u u drugoj polovini 2021. godine.
 • Bespoke prečišćivač vazduha uvlači vazduh iz pet različitih pravaca kako bi ga prečistio brzo i intenzivno, čak i kada su u pitanju velike prostorije. Njegov ultrafini sistem za prečišćavanje može ukloniti 99,999% čestica prašine veličine 0,01µm, dok trostruki pametni sistem za pražnjenje ispušta čist vazduh u različitim smerovima. Dostupan je u raznim bojama, a biće lansiran u SAD-u tokom trećeg kvartala.
 • Bespoke Jet™ usisivač dolazi sa Clean Station™ opcijom i priključenom stanicom za punjenje, nudeći korisnicima sveobuhvatno rešenje za čišćenje. Nakon završetka usisavanja, korisnik jednostavno odloži aparat, a on će se sam isprazniti i napuniti. Novi Bespoke Jet™ biće dostupan u tri boje i lansiran u SAD-u, Evropi, zemljama članicama Zajednice nezavisnih država i u jugoistočnoj Aziji u drugoj polovini 2021. godine.
 • Jet Bot AI+ je prvi robot usisivač opremljen Intel® sistemom na bazi veštačke inteligencije. Pametni usisavač koristi svoju tehnologiju prepoznavanja predmeta, zajedno sa LiDAR i 3D senzorima za identifikaciju predmeta i određivanje optimalne putanje čišćenja. Takođe opremljen kamerom, integrisan je sa SmartThings aplikacijom za pomoć u daljinskom nadgledanju kuće. Biće dostupan u SAD-u, Evropi, zemljama članicama Zajednice nezavisnih država i u jugoistočnoj Aziji u drugoj polovini 2021. godine.
 • Bespoke ShoeDresser ugađa vašim omiljenim cipelama kako bi se one osećale svežim nakon svakog nošenja. Uređaj na osnovu materijala i oblika parfimiše i suši cipele, osiguravajući njihovo pravilno održavanje.
 • Bespoke Cube frižider pruža modularno skladištenje za proizvode koji nisu klasične namirnice, poput vina, piva i kozmetičkih proizvoda. Ovaj uređaj je dovoljno tih, te se može držati u spavaćoj sobi, pored sofe, ili gde god da poželite.
 • Bespoke prečišćivač vode dostupan je sa jednom ili više slavina. Opremljen je sistemom filtera sa četiri nivoa, te može da filtrira do 2.500 litara vode, što zadovoljava godišnje potrebe četvoročlane porodice. Količina i temperatura vode mogu se podesiti glasovnom komandom.

SmartThings kao veza koja spaja

Samsung vizija Bespoke doma takođe naglašava i povezano življenje, uz pomoć veštačke inteligencije i automatizacije. Pokretač te vizije je SmartThings, koji korisnicima pruža centralizovanu platformu za upravljanje domom bez velikog napora.

 • SmartThings Cooking pruža personalizovane planove obroka i recepte koji su rezultat želja korisnika i onoga što se nalazi u frižideru, automatski primenjujući temperature i režime na osnovu svakog recepta na povezanim uređajima za kuvanje. Ova usluga je već dostupna u Severnoj Americi i odabranim zemljama Evrope.
 • SmartThings Pet se sinhronizuje sa kućnim aparatima poput Bespoke prečišćivača vazduha i Jet Bot AI + robotskog usisavača, kako bi korisnici mogli da provere svog ljubimca kada nisu kod kuće. Usluga će biti dostupna u Evropi, Latinskoj Americi i Aziji tokom druge polovine 2021. godine.
 • SmartThings Clothing Care se sinhronizuje sa Bespoke AirDresser aparatom, kao i pametnim mašinama za pranje i sušenje veša, kako bi čitav proces održavanja odeće bio efikasniji. Usluga preporučuje cikluse i podešavanja uređaja za optimalnu negu. Trenutno je dostupan na američkom i evropskom tržištu.
 • SmartThings Air sinhronizuje se sa Samsung prečišćivačem vazduha i klima uređajem za praćenje kvaliteta vazduha u i izvan korisnikove kuće u realnom vremenu. Biće lansiran u SAD-u u drugoj polovini 2021. godine.
© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela