Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Mrežna energetska oprema predstavljena na Intelec Forumu

Hamburg, Nemačka, oktobar 2013 – Huawei, vodeći globalni provajder informacione i komunikacione tehnologije (ICT) i rešenja, prisustvovao je Intelec forumu  u Hamburgu. Na forumu 13-17. oktobra 2013. Huawei je prikazao vodeći koncept u upravljanju električnom energijom, kao i visoko efikasno i pouzdano rešenje za napajanje električnom energijom.

Da bi održali korak sa ubrzanim razvojem mreže i dolazećom erom prenosa podataka, Huawei je izneo svoj novi koncept korišćenja električne energije u mrežama: efikasnost, sinergija i inteligencija. Danas, ogromna potrošnja energije donosi ogromne troškove i vrši pritisak na kupce u različitim industrijama; na lokacijama se smešta sve veća količina opreme, da bi se ispratili zahtevi za prenosom sve veće količine podataka. Visoka efikasnost je, bez sumnje, glavni trend i ključ rešenja u bliskoj budućnosti. Osim toga, pouzdanost napajanja glavne opreme i infrastrukture postaje mnogo važno. Stručnost i inteligentno upravljanje uz pomoć sistema za nadzor omogućava efikasno upravljanje lokacijama na kojima je smeštena oprema i poboljšava iskorišćenje električne energije u celoj mreži.

huawei1

Huawei energija mreže u Intelec-u

Huawei je predstavio UPS-eve serije UPS2000-G, UPS5000-E i UPS5000 na Intelec izložbi.
UPS2000G – 10kVA, UPS velikog kapaciteta, je najbolji izbor za ICT opremu i lokacije sa malim potrošnjama, kao što su samouslužne banke, benzinske pumpe, kompjuterske sobe i razni objekati za nadzor. Pored pouzdanosti i udobnosti, ono što mnogo znači za kupce su dimenzijame od 2U*19U (to je 3,5 inča * 33.25 inča), što znači da UPS od 10kVA može da uštedi više od 30% prostora u odnosu na modele koje proizvode drugi vendori.

UPS5000 serija je dizajnirana u potpunosti modularano, može se menjati bez isključivanja opreme, i proširiva je, što štedi vreme za održavanje, te smanjuje troškove rada i održavanja. Modularni dizajniran UPS5000 ima najveću efikasnost koja je do 96% u režimu rada na terenu.

Kako se navodi u izvoru podataka sa konferencije, Huawei UPS ima široku primenu u malim i srednjim data centrima, tržnim centrima i ostalim sistemima gde je potrebno obezbediti sigurnost u napajanju električnom energijom.

Tokom Intelec konferencije, Huawei-jev ekspert za energetiku Paolo Džema je održao govor „Transformacija mrežne energije: Efikasan, Sinergetski i Inteligentan„, koji je ukazao na trendove u obezbedjivanju električne energije ICT opremi, kao i na izazove pred nama, a takođe je sa prisutnima podelio i uspešne priče o Huawei rešenjima iz ove oblasti.

O Intelec-u

Intelec je najveći i najuticajniji međunarodni forum za razmenu informacija o obezbedjivanju električne energije za komunikacione sisteme, uključujući i IP multimedijalne aplikacije kako danas, tako i u budućnosti. To je vrhunski događaj u oblasti energetike. On se odigrava u Hamburgu, Nemačka, od 13. do 17. oktobra. Kao glavni sponzor, Huawei je predstavio rešenja za napajanje, a koja se podudaraju sa evolucijom ICT mreža i ekološkom štednjom u eri prenosa velike količine podataka, i objašnjava kako da obezbedi pouzdan, stabilan i efikasan sistem napajanja za informacione mreže i opremu.

 

© 2013 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela