Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » Kompanija HONOR kroz specijalan praznični događaj poručuje: Ponosni smo što smo sa vama!

Kompanija HONOR sinoć je upriličila događaj za medije i partnere iz Srbije, Hrvatske i Slovenije u popularnom beogradskom restoranu Lavash. Zvanice su ovom prilikom proslavile još jednu uspešnu poslovnu godinu i nazdravile novim uspesima koji predstoje u narednoj, 2023 godini.

Razlozi za slavlje su brojni – od novembra 2020. godine kompanija HONOR počela je samostalno da gradi svoj put ka budućnosti, a dve godine kasnije može se pohvaliti značajnim udelom na kineskom tržištu, kao i ambicioznim ulaskom na evropsko tržište.

 

HONOR Christmas party_4

 

Bruce Huang, Generalni menadžer za Srbiju, Hrvatsku i Sloveniju na jučerašnjem događaju je istakao: „Ove praznične sezone, posvećujemo posebnu pažnju zajedništvu. Iako nas dele kilometri ili granice, HONOR je kao tehnološka kompanija svesna da ništa ne sme zameniti autentičnost i magiju povezanosti među ljudima. Zbog toga je vizija naše kompanije da omogućimo korisnicima da premoste udaljenost i ohrabrimo ih da ostanu povezani koristeći sve prednosti moderne tehnologije.”

Tema ovogodišnjeg događaja, nosila je ime HONOR to be with you, čime je kompanija želela da prenese poruku, kako medijima i partnerima, tako i korisnicima da je zahvalna i ponosna na sve male i velike uspehe koji su postignuti zajedničkim snagama.

Anka Dragojlović, kreativna dizajnerka bila je inspirisana kampanjom HONOR to be with you i na jedinstven način, upotpunila je ovu viziju kompanije i  omogućila da gosti na jučerašnjem događaju uživaju u njenim unikatnim radovima.

Svim korisnicima kompanija HONOR želi uspešnu 2023. godinu uz jednostavnu poruku – It’s an HONOR to be with you. Srećni novogodišnji i božićni praznici!

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela