Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja, Razno » Postavljen rekord: POLAROTOR emitovao jubilarnu 1.400 epizodu

Ove nedelje emitovana je jubilarna 1.400 emisija POLAROTOR… Hvala što nas gledate sve ove godine! Nastavljamo i dalje, premijerno svake srede u 20h na TV Kopernikus.

Time je postignut i svojevrsan rekord – Polarotor je postao najdugotrajnija TV emisija koja se emituje jednom nedeljno ne samo na našim prostorima, u regionu, nego i daleko šire!

 

polarotor 1400

 

POLAROTOR je TV emisija o novim tehnologijama nastala u jesen daleke 1990. godine na trećem kanalu nacionalne televizije – RTS, a trenutno se snima i emituje na televiziji Kopernikus. To je ujedno i najstarija emisija koja obrađuje tematiku IT tehnologija. Prve teme su bile satelitske komunikacije, a tek kasnije kada su računari, pa zatim i mobilni telefoni postali standardni deo naših života, samim time su postali i udarna tema ove emisije, tako da su danas standardne rubrike: Hardver, Softver, Internet, Hi-Fi tehnologije, mobline komunikacije, veštačka inteligencija, reportaže sa domaćih i svetskih IT događaja…

Autor i voditelj emisije je prof. dr Dragan Ćosić, koji se sa svojim saradnicima iz nedelje u nedelju trudi da emisija pored svog zabavnog sadržaja zadrži i svoju specifičnu edukativnu notu.

Emisiju  br. 1.400 možete pogledati na našem YT kanalu:

https://www.youtube.com/watch?v=fQlymljwZL8

 

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela