Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » IT Dešavanja » 15. industrijski forum IRT održaće se u junu 2024. u Portorožu


Obaveštavano sve zainteresovane da će se 15. Industrijski forum IRT održati 10. i 11. juna 2024. godine u idiličnom Portorožu. To je događaj koji okuplja slovenačku industriju, akademsku istraživačku sferu i druge ključne partnere i omogućava razmenu ideja, umrežavanje i podsticanje inovacija.

Ovogodišnji Forum IRT će tokom dva dana trajanja doneti brojne zanimljive sadržaje, okrugle stolove, inspirativne govornike i vrhunske mogućnosti za rast i saradnju. Kao što je to postalo uobičajeno poslednjih godina, goste prvog dana tribine pozdraviće aktuelna “inženjerka godine” kao počasni govornik. Pored stručne izložbe, pod pokroviteljstvom Industrijskog foruma održaće se i SLOTRIB konferencija. Biće tradicionalno dodeljene i nagrade TARAS, kojom nagrađujemo najuspešnije primere saradnje istraživačkih i proizvodnih organizacija, a drugi dan će obeležiti brojna stručna predavanja i prezentacije primera dobre prakse, koji će biti razvrstani. u čak četiri panela.

Prateći program će učesnicima ponovo, kao i prethodnih godina, omogućiti obilje druženja, povezivanja i sklapanja novih poznanstava. Ne oklevajte i što pre rezervišite datume u svojim kalendarima i na taj način obezbedite svoje učešće na vreme, a pritom ne propustite najvažnije rokove za prijavu:

Pratite nas na LinkedIn profilu IRT3000, gde ćemo uskoro objaviti više informacija o programu, govornicima, prijavama… Radujemo se susretu sa vama u sunčanom Portorožu u junu 2024! VIše informacija na: www.forum-irt.si/hr/© 2024 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela