Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Zabava savršenih piksela

Iako 27-inčni AOC monitor oznake Q2778VQE dolazi sa rezolucijom WQHD od 2560 x 1440 piksela i izuzetno kratkim vremenom odziva od samo 1 ms, nije isključivo namenjen iskusnim igračima i filmofilima. U ovom slučaju imaju razloga za zadovoljstvo i profesionalni korisnici zahvaljujući impresivnoj „nekretnini“ odnosno širokom ekranu koji može podneti i najsloženije multi-view aplikacije ili slike u visokoj rezoluciji.

 

Q2778VQE_2

Oštrina, brzina, veličina

Jedan od vodećih globalnih brеndova na tržištu monitora AOC se može pohvaliti 27-inčnim TN panelom 16: 9, širokim uglom gledanja (170 ° vodoravno / 160 ° vertikalno) i rezolucijom od 2560 x 1440 piksela. Iz tog razloga okoreli igrači imaju razlog za zadovoljstvo jer novi AOC monitor „hvata“ znatno više detalja u poređenju sa standardnim Full HD monitorima. Osim toga, ljubitelji zabavnih sadržaja imaće značajnu prednost u odnosu na korisnike ostalih računara na tržištu zahvaljujući kratkom vremenu odziva od samo 1 ms čime se eliminiše učinak dvostruke slike. Na taj način, iskusni igrači i filmski entuzijasti mogu uživati u oštrim i jasnim slikama čak i tokom najžešćih akcijskih scena. DisplayPort ulaz još je jedan faktor koji će obradovati zahtevne korisnike jer osigurava super brzi prenos sadržaja visoke rezolucije.

I profesionalni korisnici mogu ostvariti značajnu produktivnost uz AOC Q2778VQE monitor.Ono što multitasking čini jednostavnim poduhvatom je velika količina piksela koja na 27-inčnom ekranu omogućava istovremeni prikaz aplikacija. Nisu izuzetak ni pojedine aplikacije, kao što su grafički programi, koji takođe ostvaruju veliku efikasnost uz veću rezoluciju.

Tome ide u prilog mogućnost rađenja fotografija koje naizgled oživljavaju na ekranu, a sitnim detaljima se može lako manipulisati bez potrebe za zumiranjem kao kod monitora nižih rezolucija. Profesionalne fotografe zainteresovaće i činjenica da monitor ima osvetljenje od 350 cd / m² što čini fotografije i ostale sadržaje još vernijim.

Svestran i efikasan

Kako bi se korisnicima pružilo niz mogućnosti za povezivanje iz različitih izvora, AOC Q2778VQE dolazi s DisplayPort, HDMI, DVI i D-Sub konektorom. Na taj način, spajanje sa konzolom za igrice i nekoliko računara u isto vreme ne predstavlja više nikakav problem. Iako novi AOC monitor dolazi s inovativnim i svestranim karakteristikama, ne pravi kompromise u održivosti. U skladu s tim, AOC Q2778VQE osigurava pametnu uštedu energije kroz Eco Mode i e-Saver karakteristike, a ispunjava i stroge standarde kao što su EnergyStar 6.0 i TCO 6.0.

Kao i za sve svoje monitore, AOC nudi 3 godine garancije, a novi AOC Q2778VQE biće dostupan kod distributera AOC monitora po ceni od: 399 Euro (PDV uključen)

Potražite ovaj monitor na nedavno lansiranoj AOC internet stranici www.aoc-europe.com

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela