Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Recite zbogom kertridžima

Epson je proširio ponudu štampča sa sistemom rezervoara za mastila (ITS) koji omogućuju neverovatno malu potrošnju mastila i ne koriste kertridže. Pored toga štodolaze sa dovoljno mastila da odštampaju do 12,000 strana u crno-beloj i 6,500 strana u boji, novi modeli za kućne i poslovne korisnike nude novi način štampe koji daje rezultate bez nereda. Ovo proširenje uključuje modele koji skeniraju, kopiraju, primaju i šalju faks (L565) i poseduju veliki LCD ekran i slot za SD kartice za jednostavno štampanje bez povezivanja na računar (L455).

Novi štampači za kućne korisnike dolaze sa dvogodišnjim zalihama mastila. Modeli L130 i L220 mogu štampari do 6,500 strana u boji i 4,000 crno-belih strana samo sa mastilima koja dolaze u kutiji sa štampačem. Modeli  L310, L365 i L455 uključuju dve dodatne bočice crnog mastila koje povećavaju obim štampe na  dodatnih 12,000 strana.

 

L455-Picture-11

 

Namenjen manjim poslovnim okruženjima, model, L565 smanjuje cenu svakodnevne štampe za 90%. Ovaj model poseduje funkciju kopiranja i skeniranja u rezoluciji od 1200dpi, Wi-Fi konektivnost za bežično štampanje i funkciju faksa sa ADF-om kapaciteta 30 strana.

Model L455 odgovara na potrebe kučnih korisnika kojima je potrebno brzo rešenje za štampu, skeniranje i kopiranje, kao i povremenu štampu fotografija, bez povezivanja na računar. Veliki LCD ekran i slot za SD karticu još više pojednostavljuju štampu A4 dokumenata u boji, uključujući i grafikone, reklamne materijale i prezentacije.

Model L365 poseduje funkcije kopiranja i skeniranja u rezoluciji 1200dpi, Wi-Fi konektivnost za bežično štampanje i, kao i L565 i L310, nudi brzinu od 9.2 strana u minuti. Sva tri modela obezbeđuju korišćenje bez nereda, pouzdanu štampu po ultra povoljnoj ceni i jednogodišnju garanciju (30,000 strana). Za kućne korisnike, modeli L130 i L220 nude podjednako niske troškove štampe uz brzinu od 7 strana u minuti1 i jednogodišnju garanciju (ili 15,000 strana).

Svi novi modeli sa Wi-Fi konektivnošću poseduju podršku za Epson Connect, koji korisnicima omogućuje da štampaju sa bilo koje tačke na svetu jednostavnim slanjem fotografija i dokumenata na mejl adresu štampača, ili preko udaljenog drajvera za štampu. Epson Connect uključuje Epson iPrint aplikaciju za jednostavno štampanje preko pametinh telefona i tablet računara. Dokumenti i fotografije se takođe mogu štampati sa L455 i L565 direktno sa mobilnih uređaja zahvaljujući kompatibilnosti sa Apple AirPrint i Google Cloud Print servisima. Wi-Fi se jednostavno podešava i pomaže korisnicima da povežu štampače na bežičnu mrežu.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela