Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Profesionalna AMD Radeon PRO W6600 grafička karta je sada dostupna u prodaji

Kao deo nove AMD Radeon PRO W6000 serije kartica predstavljenih u junu, grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 sada je dostupan kod vodećih retailera.

AMD Radeoon W6600_WHT Front V1

Radeon PRO W6600 grafički akcelerator je dizajniran za radne zadatke koji zahtevaju ultra-visoke performanse. Izgrađen na AMD RDNA 2 arhitekturi, Radeon PRO W6600 pruža nove nivoe performansi i efikasnosti za zahtevna radna opterećenja arhitektonskog dizajna, medijske projekte ultra-visoke rezolucije, složeno projektovanje i inženjerske simulacije, kao i hardverski ubrzani Ray-tracing, napredne aplikacije za obradu slika i video zapisa…

Grafički akcelerator AMD Radeon PRO W6600 za radne stanice, pruža optimalnu cenu i performanse za širok dijapazon radnih opterećenja, uključujući CAD (Computer-Aided Design) i AEC (Architecture, Engineering and Construction) aplikacije, kao i za interaktivno iscrtavanje i vizualizaciju proizvoda i automobilski dizajn, 3D modelovanje i animacija i još mnogo toga.

Grafički akceleratori serije AMD Radeon PRO W6000 opremljeni su novim mogućnostima i tehnologijama, uključujući:

  • Nagrađivana AMD RDNA 2 arhitektura– Izgrađena na naprednom 7nm proizvodnom procesu, AMD RDNA 2 arhitektura predstavlja niz naprednih funkcija koje profesionalnu grafiku podižu na nove nivoe performansi i efikasnosti.
  • Poboljšane proračunske jedinice sa hardverskim ubrzanjem Ray-tracingarealnom vremenu – Poboljšane proračunske jedinice (CU) sa Ray akceleratorima nude do 46 posto brže iscrtavanje od Radeon PRO grafičkih kartica zasnovanih na arhitekturi prethodne generacije u SOLIDWORKS Visualize 2021. Podrška za renderovanje sa promenjivom brzinom senčenja (VRS) pruža foto-realistične scene u realnom vremenu i iscrtavanje uz visok framerate.
  • AMD Infinity Cache– 32 MB predmemorije integrisano je u GPU i dizajnirano je za smanjenje kašnjenja i potrošnje energije, omogućavajući da AMD Radeon PRO W6600 isporuči najveće performanse za radne stanice do sada.
  • Memorija pametnog pristupa– Otključava veće performanse za ključna profesionalna radna opterećenja, dajući desktop procesorima AMD Ryzen 5000 serije, ili odabranim desktop procesorima AMD Ryzen 3000 serije, pristup kompletnoj grafičkoj memoriji velike brzine.
  • AMD Radeon PRO Viewport Boost– Dizajniran je za današnja profesionalna opterećenja i kompatibilan softver koji pomaže pri povećanju performansi za prikaz sa velikim i kompleksnim modelima projekta.
  • Sertifikovano za vodeće profesionalne aplikacije– AMD nastavlja da radi sa vodećim proizvođačima profesionalnih softverskih aplikacija kako bi osigurali da su AMD Radeon PRO grafičke kartice napravljene za zahtevna okruženja koja rade 24 sata dnevno i testirane po izuzetnim standardima, pružajući stabilnost i pouzdanost koju zahtevaju profesionalci radnih stanica.

Radeon PRO W6600 je za sada dostupan u Schneider-Digital u Nemačkoj po ceni od 640 EUR bez PDV-a.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela