Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Pomeranje granica kreativnosti uz Canon imagePRESS C170

Canon Europe najavljuje lansiranje imagePRESS C170 štampača, omogućavajući kompanijama da istražuju kreativno štampanje u okviru firme. Dizajniran da isporučuje otiske koji su visoke rezolucije, personalizovani i živih boja, ovaj štampač nudi alternativno rešenje za firme koje žele da pomere svoje kreativne granice.

Canon imagePRESS C170

Moćna kreativna mašina

Nakon uspešnog lansiranja modela imagePRESS C165 u 2019. godini i stalnog zahteva industrije za optimizovanim profesionalnim procesima rada u kancelarijskim okruženjima, imagePRESS C170 donosi ozbiljnu kreativnu moć, dajući firmama mogućnost da stvaraju ultraživopisne, ultraoštre otiske profesionalnog standarda. Lansiran je kako bi dodatno podržavao široke potrebe štampi organizacija i kako bi im pomogao da diverzifikuju svoje kreativne mogućnosti, zahvaljujući sposobnosti da obradi karakteristične formate pored standardnih A4 i A3 medija, uključujući koverte i teške medije do 350 g/m2, kao i banere dužine do 1300 mm. Radi dodatne fleksibilnosti, uređaj može da podrži sjajne, svilenkaste, obične i teksturisane medije, a može i da pruži širok spektar profesionalnih završnih obrada u okviru proizvodne linije radi svestranih i kreativnih otisaka.

Osnaživanje produktivnosti

Zbog toga što hibridni načini rada hvataju zamah, a uloga kancelarije postaje sve svestranija, firme imaju sve veću potrebu za maksimalnom mogućom produktivnošću prilikom boravka u kancelariji. Kombinovanjem kancelarijske funkcionalnosti i mogućnosti povezivanja, uz profesionalne otiske, imagePRESS C170 omogućava klijentima da prošire svoje mogućnosti štampanja, kapitalizujući ulaganja.

Dizajniran da ispuni brza vremena proizvodnje i kratke rokove, imagePRESS C170 nudi neverovatne brzine do 70 stranica u minuti (ppm) u boji i do 80 ppm crno-belo, tako da korisnici mogu brže da završe posao. Uređaj je osmišljen da bude što jednostavniji za upotrebu, pružajući isti intuitivni interfejs, navigaciju i korisničko iskustvo kao i drugi Canon uređaji, čime se dodatno štedi vreme.

Kao i imageRUNNER ADVANCE DX modeli, imagePRESS C170 pruža bezbednosne funkcije osmišljene da pomognu korisnicima da čuvaju osetljive informacije, da osiguraju privatnost zaposlenih i klijenata i da pruže podršku u zakonskoj usaglašenosti u vrhunskim kancelarijskim i lakim produkcionim okruženjima. Kada se aktivira, McAfee Embedded Control funkcija pomaže u blokiranju izvršavanja neovlašćenih aplikacija pomoću inteligentnog stavljanja na belu listu.

Hiro Imamura, potpredsednik za marketing, grupa rešenja za dokumente, Canon Europe, prokomentarisao je: „Način na koji radimo menja se neverovatnom brzinom, ali je kancelarija za mnoge čvorište saradnje; u njoj se fizičko susreće sa digitalnim, a kreativnost cveta. imagePRESS C170 pruža vrhunsku tehnologiju štampe kako bi napravio revoluciju u štampanim komunikacijama i osnažio hibridni rad.“

Zahvaljujući visokokvalitetnim mogućnostima štampe i profesionalnim opcijama završne obrade, imagePRESS C170 omogućava firmama da podstaknu aktivnosti klijenata i da oslobode snagu štampe.

Za više informacija posetite https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/imagepress-c170/

Ključne specifikacije Canon imagePRESS C170 štampača:

  •  Brzine štampe do 70 str/min A4 u boji i 80 str/min crno-belo
  • Skeniranje do 240 slika u minuti A4
  • Veličina medija do 1300 mm po dužini i teški mediji do 350 g/m2
  • Visokovalitetni otisci uz dosledan, precizan i oštar kvalitet slike zahvaljujući tehnologiji imagePRESS R-VCSEL i 2400 x 2400 tpi rezoluciji štampe
  • Bezbednost od 360° zahvaljujući softveru McAfee Embedded Control
  • Dosledan kvalitet zahvaljujući tehnologiji Multi-Density Adjustment Technology
  • Platforma spremna za Multi-functional Embedded Application Platform (MEAP) i funkcionalnost štampanja bilo gde zahvaljujući tehnologijama uniFLOW Online i Mopria
© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela