Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti grafička kartica

NVIDIA je predstavila GeForce GTX 1080 Ti grafičku karticu, podižući lestvicu u gejming performansama. Ujedno, NVIDIA je lansirala novi Game Ready drajver koji je laserski fokusiran na poboljšavanje performansi u DirectX 12 igrama. Novi drajver takođe omogućava NVIDIA Ansel opciju u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

 

nvidia-geforce-gtx-game-ready-driver-378-78-directx-12-performance

 

Ubrzavanje DirectX 12 performansi

Kompanija NVIDIA je uložila više od 500 inženjerskih godina rada kako bi pružila najtemeljniju platformu za razvijanje DirectX 12 igara. Na GDC-u prošle nedelje, NVIDIA je predstavila kolekciju resursa koja developerima daje važno povećanje performansi, više novih efekata za simulacije i renderovanje, i druge mogućnosti kako bi im pomogli da razvijaju igre optimizovane za DirectX 12. Ova kolekcija uključuje ažuriranje za NVIDIA GameWorks SDK; ažuriranje za NVIDIA VRWorks™ SDK; nove razvojne alatke; i uskoro novi Game Ready drajver.

Ovaj novi Game Ready drajver optimizovan je za DirectX 12 igre. Rafinisanjem koda u svom drajveru i sarađujući blisko sa developerima, NVIDIA je dostigla povećenje performansi za 16% u proseku na DirectX 12 naslovima, uključujući:

Ashes of the Singularity – 9%
Gears of War 4 – 10%
Hitman – 23%
Rise of the Tomb Raider – 33%
Tom Clancy’s The Division– 4%

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands dobija podršku za NVIDIA Ansel
Ovaj drajver takođe omogućava NVIDIA Ansel u igri Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands.

Ansel je revolucionarni novi način za snimanje ekrana iz igara. Zamislite Ansel kao kameru koja je integrisana u vaše igračko iskustvo i koja vam omogućava da usnimite gejmplej na način na koji to nikada nije bilo moguće do sada. Ako igra podržava Ansel, igrači mogu da pomere kameru u igri u bilo koji ugao koji žele, primene filtere, koriste visoku rezoluciju ili čak usnime scenu u 360 režimu za gledanje u VR-u. Saznajte više o ovim mogućnostima na Ansel Technology stranici.

Ansel takođe podržavaju ARK: Survival Evolved, Conan Exiles, Dishonored 2, Mirror’s Edge Catalyst, Obduction, Paragon, War Thunder, Watch Dogs 2, The Witcher 3: Wild Hunt i The Witness. Ansel će uskoro biti dostupan i u nadolazećim naslovima poput Lawbreakers i Mass Effect: Andromeda. Nedavno je dodat i Unity i Unreal endžin u vidu plagina, a uskoro će biti dodat u Amazonov endžin Lumberyard.

Game Ready drajver za najbolje igračko iskustvo
Dostupni na dan predstavljanja ili dan pre toga, NVIDIA Game Ready drajveri pružaju najbolje iskustvo igračima koji imaju GeForce u ovim naslovima jer NVIDIA inženjeri rade do poslednjeg minuta kako bi optimizovali performanse i savršen gejmplej. A kao dodatna potvrda kvaliteta, tu je i WHQL sertifikat od Microsofta.

Najbolji kvalitet na dan izlaska igre je važan. Međutim, naslovi nastavljaju da evoluiraju dolaskom novog sadržaja i mogućnosti kroz zakrpe i DLC-eve. Game Ready drajveri imaju za cilj da podrže sve veće promene u igrama, što znači da uvek radimo na tome da vam pružimo najbolje iskustvo kad god se igrate.

 

© 2017 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela