Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi Philipsov USB monitor

MMD, brend lincencirani partner za Philipsove monitore, najavljuje inovativni 21.5 inčni Philipsov USB monitor s priključnom stanicom. Novi monitor iz Philipsa odgovara 23-inčnom modelu, a ističe se većim izborom povezivanja, dodatnim prostorom na monitoru i izuzetno jednostavnim korišćenjem. Sa svojom naprednom USB “plug and play” produktivnošću i Ethernet mrežom, novi USB monitor oznake 221S6QUMB namenjen je korisnicima prenosnih računara jer omogućava priključivanje svih uređaja na monitor, povezivanje sa internet ili intranet mrežama kao i uživanje u dodatnom prostoru na ekranu uz izuzetno jasnu sliku živih boja. Sve je to moguće uz jedan USB kabl što ovaj uređaj izdvaja na tržištu monitora.

 

221S6QUM_for leaflet-01

 

Thomas Schade, potpredsednik EMEA u MMD-u, istakao je: „Sve više profesionalnih korisnika bira ultra tanke prenosne računare koji obično imaju ograničen broj priključaka i prostor na ekranima. Na osnovu toga prepoznali smo stvarnu potrebu za monitorom koji nudi trenutno spajanje svih uređaja na kompjuter uz veliku produktivnost u kancelariji. Upravo to pruža novi 21.5 inčni Philipsov LCD monitor s priključnom stanicom povezujući prenosne kompjutere na bilo koji od uređaja koji je priključena na monitor. Takođe nudi više radnog prostora na ekranu omogućavajući korisnicima direktan rad na prenosnom računaru i velikom AH-IPS monitoru bez podešavanja rezolucije.“

Pristupačnija priključna stanica

Za razliku od pređašnjih desktop platformi ili priključnih stanica koji dolaze s dodatnim hardverom i kablovima, Philipsov USB monitor s priključnom stanicom dizajniran je za razne mogućnosti povezivanja uz jednostavno spajanje sopstvenog prenosnog računara sa standardnim USB kablom. Time opravdava i slogan „jednostavnost koja ima smisla“ pružajući u trenu veliku produktivnost bez obzira da li se radi li o priključivanju tastature i miša, spoljnog hard diska ili kamere na USB monitor. Sa svojom integrisanim Ethernet mrežom, monitor nudi pristup internetu ili intranetu eliminišući kabl koji bi inače u ovom slučaju bio potreban.

Širi ekran s odličnim kvalitetom AH-IPS ekrana

Priključivanjem prenosnih računara na ekran, korisnici takođe dobijaju dodatni prostor za rad. To znači dodatni prostor za širenje kada je istovremeno pokrenuto više aplikacija. Rezolucija se podešava automatski bez potrebe za podešavanjem, a s naprednom AH-IPS tehnologijom, USB monitor s priključnom stanicom predstavlja mnogo više od dodatnog prostora na ekranu. Takođe pruža poboljšan, izuzetno širok ugao gledanja sa sjajnom, oštrom reprodukcijom boja, što ga u konačnici čini idealnim za aplikacije koje zahtevaju preciznost boja i dosledno osvetljenje.

Briga o zdravlju poslovnih korisnika

Uzimajući u obzir predanost MMD-a i Philipsovih monitora u pružanju inovativnih monitora sa ciljem poboljšanja produktivnosti bez ugrožavanja zdravlja i dobrobiti korisnika, novi USB monitor s priključnom stanicom dizajniran je za poslovne korisnike koji svakodnevno provode više sati pred svojim monitorima. Iz tog razloga, ovaj monitor sadrži Philipsovu Flicker – free tehnologiju za regulisanje osvetljenja i eliminisanje treperenja s ciljem prijatnijeg rada na računaru. Visina stalka pruža savršen prikaz za korisnike koji nose bifokalne, trifokalne naočare ili progresivna sočiva, a uz SmartErgoBase, korisnici mogu naginjati, zakretati i okretati monitor što ublažava fizičku iscrpljenost tokom dugog radnog dana.

Novi Philipsov 221S6QUMB USB monitor s priključnom stanicom biće uskoro dostupan na našem tržištu po ceni od: 199 Eur (PDV uključen).

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela