Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Novi Epson štampači sa podrškom za dvostrano A3 štampanje

Šireći izbor u svojoj seriji Ink Tank System (ITS) štampača, Epson je predstavio dva nova modela namenjena manjim kancelarijama i kućnim korisnicima – L605 i L1455. Oba modela dodaju dvostrano štampanje Epsonovoj ITS seriji; L605 je prvi Epsonov 3-u-1 uređaj sa tom funkcijom, a L1455 je prvi 4-u-1 uređaj sa dvostranim štampanjem i opcijom skeniranj u A3 formatu.

 

l1455-picture-67

 

Dvostrano štampanje smanjuje potrošnju papira za 50 odsto i podstiče smanjenje tekućih troškova automatskim štampanjem na dve strane. Epsonovi ITS štampači korisnicima već mogu da uštede i do 90 odsto cene štampanja pa će ova nova funkcija dodatno doprineti ekonomičnosti ovog sistema.

Zamišljeni za štampu velikog obima, rezervoari za mastilo ultra velikog kapaciteta podrazumevaju da korisnici mogu da zaborave na kertridže. Umesto njih, L605 i L1455 štampači dolaze sa dva seta boca sa mastilom velikog kapaciteta. To znači da L1455 može da odštampa čak do 10.500 stranica, a L605 do 11.000 stranica sa inicijalnim setom mastila koje dolazi u pakovanju. Zbog toga, ITS štampači nude ekstremno nisku cenu štampe po stranici i sposobni su za mnogo veći broj štampanja između dopunjavanja.

Nije samo ekonomičnost to što čini ove modele privlačnim rešenjem za biznise – oni su jednostavni za korišćenje, pouzdani i dizajnirani da daju rezultate visokog kvaliteta. Oba modela daju jasne, oštre i precizne otiske zahvaljujući Epsonovoj trajnoj i pouzdanoj Micro Piezo tehnologiji i Epsonovom originalnom mastilu. Idealni za poslovno okruženje, ovi modeli koriste mastila u boji i pigmentno mastilo za crno-belu štampu kako bi dali otiske bez mrlja koji se brzo suše. Takođe, oni su brzi, sa brzinama štampe od 13.7ppm (L605) i 18ppm (L1455).

Modeli su osmišljeni tako da pruže lakoću korišćenja i pouzdanost sa namenskim rezervoarima za mastilo potpuno integrisanim u sam štampač. Oba modela dolaze sa fabričkom garancijom od godinu dana ili 50.000 odštampanih stranica.

Ksenija Gordejeva, menadžer za proizvde pri kompaniji Epson Europe, kaže: “Utvrdili smo da u manjim poslovnim okruženjima i kod kućnih korisnika postoji potreba za ITS štampačima sa funkcijom dvostrane štampe A3 formata. Naši modeli L605 i L1455 osmišljeni su tako da zadovolje tu potrebu, starajući se o tome da još više korisnika može doći do proizvoda koji im odgovara.”

Modeli L605 i L1455 dostupni su na našem tržištu od septembra 2016. godine.

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela