Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Napredna sigurnost na urednom radnom mestu – Philipsova linija B 243B9H

Oni koji veći deo dana rade uz ekrane, u kancelariji ili od kuće, imaju specifične zahteve za monitore, kako bi im radno vreme proteklo što prijatnije i jednostavnije. Philipsovi monitori linije B posebno su dizajnirani da odgovore na te potrebe, pa čak i više, podržavajući tako veliki broj profesionalaca koji traže udoban, pouzdan i siguran monitor. Najnoviji 24 inčni Full HD model Philipsovih monitora linije B 243B9H možda je odgovor na njihove zahteve.

 

243b9h_00 (3) philips monitor

 

Snaga USB-C u organizovanju reda

Postoji samo jedan kabl koji može prenositi i napajanje i videosignale na ekran, a istovremeno doprinosi urednom radnom mestu, a to je priključak USB-C. Predstavljen u novom Philipsovom monitoru 243B9H, priključak USB-C ujedno je jedna od najudobnijih dostupnih tehnologija, nudeći efikasne i pouzdane postavke koje se lako konfigurišu i odmah su spremne za upotrebu. Tanak i reverzibilan, USB-C omogućuje laku povezanost jednim kablom za superbrzi prenos podataka kao i inteligentno i fleksibilno upravljanje napajanjem: signal monitora i brzi podaci prenose se putem priključka USB-C (zamenski način DisplayPort) dok napaja i puni prenosni računar (USB napajanje) isporučujući do 65 W.

Dizajniran za posao

Te karakteristike čine novi Philips 243B9H jednostavnim za upotrebu. Monitor ima i druge ugrađene karakteristike za podršku profesionalcima kako bi im radno mesto ostalo uredno, a neke su od tih karakteristika ugrađeni stereozvučnici za multimediju i sigurnosna web kamera.

Iako je ovaj monitor dizajniran za razne vrste upotrebe, svim profesionalcima je potreban monitor koji pruža sigurno i prijatno korisničko iskustvo. Integrisana skočna web kamera sa sistemom Windows Hello™ nudi personalizovanu, pojačanu sigurnost – savršenu za izbegavanje bilo kakvih potencijalnih hakovanja kamere i gnjavaže s dodatnom opremom. Praktična i diskretna kamera može se izvući i vratiti u okvir monitora prema potrebi za videopoziv.

Web kamera opremljena je naprednim senzorima Windows Hello™ za prepoznavanje lica, što omogućava korisnicima da se prijave biometrijom ili lozinkom, čineći postupak bržim i sigurnijim. I kućni korisnici i profesionalci koji rade s osetljivim podacima (ili traže malo više privatnosti) ceniće dodatnu sigurnost koju pruža Philips 243B9H.

Ceo paket

Philips 243B9H sadrži napredne tehnologije koje ublažavaju napore koje izaziva višesatni rad za monitorom. Njegova IPS ploča koristi naprednu tehnologiju koja pruža izuzetno široke uglove gledanja od 178°, što omogućuje prikaz ekrana iz bilo kojeg ugla. Uz to sadrži i tehnologiju Flicker-free, način rada Low Blue i EasyRead za prijatnije gledanje.

Ovo velikodušno i dosledno iskustvo gledanja upotpunjuje Philipsov SmartErgoBase, baza monitora koja pruža ergonomsku udobnost u kombinaciji s raspoređivanjem kablova. Prilagođavanje visine, zakretanje, nagib i ugao rotacije prilagođeni su korisnicima kako bi postigli maksimalnu udobnost, što može olakšati fizičko naprezanje tokom dugog radnog dana.

Philipsov monitor 243B9H dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 32. 777 dinara.

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela