Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Monitori dizajnirani za besprekornu igru

AOC, jedan od najboljih globalnih brendova na tržištu monitora, lansirali su svoja prva dva gejming monitora koji podržavaju AMD FreeSync™ – inovativnu tehnologiju koja uvodi dinamične brzine osvežavanja, eliminiše titranje i lomljenje slike kao brz protok podataka. Dovoljno je imati kompatibilan AMD grafički adapter i driver i novi AMD FreeSync™ AOC gejming monitor kako bi iskusili nikad bolje iskustvo igranja.

Novi AOC monitori oznake G2460PF i G2770PF objedinjuju sve navedene karakteristike koje unapređuju iskustvo igre po istoj ceni, kao i prethodni modeli, a biće dostupni od septembra ove godine po preporučenoj ceni od 319 i 399 evra (PDV uključen).

 

 

G2460PGF_1

 

 

Superiorna igra uz AOC i AMD FreeSync™

Igranje bi u svakom trenutku trebalo biti bez smetnji, što nije moguće bez sinhronizacije GPU-a i brzine osvežavanja monitora. To sve omogućava AMD FreeSync™ bez smanjivanja kvaliteta igre i to po pristupačnoj ceni. Ova tehnologija donosi iskustvo igranja bez imalo utiecaja na kvalitet slike, dok istovremeno održava broj frekvencijskih okvira i brz protok podataka na najvišem nivou.

 

AMD FreeSync™ koristi standardni DisplayPort™ Adaptive-Sync kako bi omogućio dinamične brzine osvežavanja. To znači da kadrovi na monitoru se sinhronizuju s kadrovima na grafičkoj kartici, što eliminiše preklapanje ekrana i pruža veoma tečno iskustvo u igrama. Ova najnovija AMD tehnologija ne zahteva dodatni hardver i dolazi s otvorenim standardima bez naknade za licenciranje.

 

Osnovne karakteristike novih AOC monitora oznaka G2460PF i G2770PF

 

Monitori spremni za najveća nadmetanja u igri zahtevaju veliku brzinu osvežavanja od 144 Hz pri brzini odziva od 1 ms. Tako AOC monitori oznaka G2460PF i G2770PF podržavaju navedene potrebne karakteristike dok istovremeno sprečavaju preklapanje i lomljenje slike. AOC sadrži i i-Care tehnologiju koja smanjuje umaranje očiju, a istovremeno omogućava vizuelnu dubinu uz detaljnu sliku pomoću dinamičkog omera kontrasta od 80 miliona. Integrisana Kensington brava čuva monitor kako bi korisnicima omogućila bezbrižnost usled udaljavanja od opreme za igranje, iako je to redak scenario kod izuzetno dugotrajnih igri sa savršenom ergonomijom slike i odgovarajućim pogodnim podešavanjem visine i nagiba monitora.

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela