Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Miš za profesionalni nivo igre

Logitech  je najavio svog najboljeg miša do sada, Logitech G900 Chaos Spectrum. Novi bežični G900 miš ima optički senzor, dizajn namenjen za dešnjake i levoruke, prilagodljivo osvetljenje, dizajnirane mehaničke tastere, kao i laganu konstrukciju za vanserijske izvedbe i udobnost tokom dugotrajnog igranja. Logitech G900 Chaos Spectrum pruža tako najbolje od bežičnih performansi što su potvrdili i eSport profesionalni igrači.

 

mis logitech novi

 

“Razgovarali smo s eSports profesionalcima koji su naglasili da nisu oduševljeni žičanim gejming miševima,“ rekao je Ujesh Desai potpredsednik i generalni menadžer za gejming u Logitechu. “Igrači žele da imaju slobodu koju im nude bežični miševi, a pouzdanost i preciznost žičanih miševa. To je i bila premisa naših dizajnera u ideji da osmislimo bežičnog gejming miša koji će biti brži od drugih žičanih miševa. Uvereni smo da je G900 najbolji gejming miš kog smo ikad proizveli.“

Bežična tehnologija za visok profesionalni nivo igre

Uz povratnu reakciju od jedne milisekunde i visoko optimizovanu 2.4GHz bežičnu vezu, Logitech G900 Chaos Spectrum nadmašuje sve druge bežične i žičane miševe. Zahvaljujući delom i ekskluzivnoj tehnologiji koja funkcioniše po principu satnog mehanizma značajno se smanjuje potrošnja energije tako da igrači mogu da igraju 32 sata u kontinuitetu uz jedno punjenje (odnosno 24 sata s originalnim postavkama za rasvetu). Kad miš ostane bez baterije neprimetno se prebacuje iz bežičnog u žičani način rada, a punjenje traje svega dva sata.

Precizni optički gejming senzor

Logitech G900 Chaos Spectrum dolazi s optičkim senzorom koji je prihvaćen i potvrđen od strane profesionalaca kao najbolji gejming senzor na tržištu. Naziva se PMW3366 i precizno i lako prevodi svaki pokret ruke u odgovarajuću aktivnost na ekranu, čak i pri visokoj osetljivosti. Ima veliki DPI raspon od 200 do 12.000 s zero-senzorom ubrzanja i filtriranja, i pruža izuzetnu tačnost praćenja i doslednost u povratnim reakcijama pri bilo kojoj brzini.

Potpuna prilagodljivost

Logitech G900 Chaos Spectrum omogućava da konfigurišete miša prema sopstvenim željama. Koristeći magnetsku navlaku za tastere, miš se može prilagoditi i za dešnjake i za levoruke. Izrađen je kako bi mogao nesmetano stati u svaki dlan i udoban je za dugotrajno korišćenje. S Logitech Gaming Softverom možete prilagoditi osvetljenje i boje prema sopstvenom načinu igre, sistemu računara ili uslovima u prostoriji birajući iz paletu od 16,8 miliona boja. Takođe, možete podesiti postavljanje rasvete u fazu mirovanja ili isključivanje kad vaš sistem nije aktivan.

Mehanički tasteri

Tasteri na Logitech G900 Chaos Spectrum mišu su projektovani tako da povećavaju vreme povratnih informacija čime se ostvaruju brže i preciznije akcije u igri. Ovaj sistem utiče na smanjenje vremena reakcije između tastera i prekidača, a ujedno smanjuje silu koja je potrebna za klik što dovodi do bržih reakcija. Rezultat toga je brza, precizna i pouzdana izvedba u igri.

Osmišljeni dizajn

Svi delovi Logitech G900 Chaos Spectrum miša su optimizovani za smanjenje težine, bez narušavanja njegove stabilnosti. Konstrukcija miša je detaljno analizirana i optimizovana kako bi se izbegla nepotrebna težina u izradi miša. Ovaj bežični gejming miš teži svega 107 grama, udoban je za korišćenje tokom dugog razdoblja i osigurava brze povratne reakcije u igri.

Cena i dostupnost

Logitech G900 Chaos Spectrum se očekuje u Evropi početkom aprila po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 179 evra.

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela