Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Mali punjač, velikih mogućnosti

Iz kompanije Genius na domaće tržište je stigao jedan veoma koristan, zapravo gotovo neophodan gedžet – mobilni punjač oznake ECO-u261. Isti teži oko 64 grama (63.7 grama) i dostupan je u više različitih dezana tako da se može uklopiti sa bilo kojim gedžetom, tj. pametnim telefonom ili tablet uređajem. Ne traži nikakva podešavanja i odlično se razume sa svim aktuelnim platformama.

 

Genius ECO-u261

Genius je ovaj punjač osmislio prvenstveno za napajanje tablet računara i mobilnih telefona, međutim on se može korisiti i kao izvor energije za druge gedžete poput pametnih satova i navigacionih uređaja. Ugrađena beterija ima kapacitet od 2600mAh što je dovoljno za napajanje od nekoliko dodatnih sati bar kada su upitanju pametni telefoni i tablet uređaji, dok autonomija može biti i daleko veća za druge gedžete.

Zbog svojih skromnih dimenzija i male težine korisnik uvek sa sobom može da nosi ECO-u261 punjač, a najveća prednost mu je ekstra povoljna cena po kojoj se nudi. Jednostavnije rečeno korisnik za male pare dobija dodatnu bateriju za svoj telefon, tablet računar ili neki drugi mobilni gedžet. Cena (sa PDV-om): 2.064,00 dinara

Kontakt: EWE, www.ewe.rs

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela