Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kingston osvežio asortiman microSD i SD kartica dodatkom nove Canvas Select Plus linije proizvoda

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je objavio da započinje sa distribucijom novog asortimana microSD i SD kartica Canvas Select Plus. Uz novu Canvas Select Plus liniju proizvoda, Kingston namerava da zameni originalni Canvas Select asortiman kartica sa novim bržim modelima velikog kapaciteta, što ih čini esencijalnim za pametne telefone i digitalne kamere.

 

SDS2_512GB_s

 

Kingstonov Canvas Select Plus asortiman flash memorijskih kartica napravljen je sa poboljšavanjem iskustva korisnika na umu, donoseći veće brzine, višu pouzdanost kao i povećane kapacitete do 512GB1. Canvas Select Plus omogućuje da se sadržaj visokog kvaliteta brže prenosi, uz brzine koje dostiži Class 10 UHS-I standard do 100MB/s2, što je savršeno za zadatke većeg obima poput brzog učitavanja zahtevnih aplikacija, prebacivanja fotografija visoke rezolucije ili snimanja i montaže HD video zapisa.

Nova Canvas Select Plus microSD kartica je optimizovana za upotrebu sa Android uređajima, imajući u vidu da je razvijena u skladu sa A1 klasom performansi za pokretanje i učitavanje aplikacija pri neverovatnim brzinama. Nove poboljšane specifikacije omogućuju korisnicima dovoljno brzine i memorije za fotografije visoke rezolucije i za 4K snimanje video zapisa, kao i multimediju koja sadrži zahtevne grafičke elemente.

Canvas Select Plus flash kartice dolaze i uz doživotnu garanciju, besplatnu tehničku podršku kao i legendarnu Kingston pouzdanost. Za više informacija posetite kingston.com.

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela