Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kingston lansirao SSD uređaje visokih performansi kapaciteta 7.68TB, namenjene upotrebi u data centrima

Kingston Digital, Inc., ogranak zadužen za Flash memorije u okviru Kingston Technology Company, Inc., svetskog lidera u memorijskim proizvodima i tehnološkim rešenjima, danas je počeo da na tržišta širom sveta isporučuje SATA SSD uređaje 500R (DC500R) i 450R (DC450R) kapaciteta 7.68TB, namenjene upotrebio u data centrima. Osim toga, tokom juna će se na tržištu pojaviti i DC1000M (U.2 NVMe), takođe kapaciteta od 7.68TB. Pomenuti SSD uređaji osim većeg prostora za čuvanje podataka ispunjavaju i striktne QoS zahteve i donose odlične I/O brzine i predvidljivo niske latencije, kako bi se osigurao dosledno visok nivoi performansi za data centre koji koriste NVMe ili SATA rešenja.

 

dc450r_7680gb_hr

 

Kingstonovi 7.68TB SSD uređaji namenjeni date centrima uključuju:

DC500R:

  • VMware ReadySSD dizajniran za primene koje iziskuju veliku brzinu čitanja podataka u web serverima, virtuelnoj desktop infrastrukturi, operativnim bazama podataka i analitici u realnom vremenu**.
  • Donosi I/O brzine i vreme odaziva (latenciju) u koje se data centri mogu pouzdati, osiguravajući visok nivo performansi prilikom rada i downstreama za korisnički interfejs.

DC450R:

  • Specifičan, fokusiran set funkcija za primene koji zahtevaju intenzivno čitanje podataka. Optimizovan za data centre koji ne žele da ulože u skuplje SSD-ove sa velikim intenzitetom pisanja podataka.
  • Dizajniran za mreže koje dostavljaju sadržaj, edge computing i širok spektar arhitektura za čuvanje podataka koje su definisane softverom.

DC1000M:

  • Lako i brzo izmenljiv U.2 (2.5″) standard, koji omogućuje jednostavnu integraciju sa serverima najnovije generacije i sistemima koji trenutno koriste PCIe i U.2 matične ploče.
  • Napredne funkcije namenjene profesionalnoj upotrebi poput end-to-end path zaštite, praćenja telemetrije za pojačanu pouzdanost podataka kao i zaštitu od gubitka električne energije (PLP).

 

Ova tri SSD-a se priključuju DC1000B NVMe boot disku, DC500M SATA SSD-u (za mešovitu upotrebu) kao i Server Premier DRAM-u, kako bi oformili najkompletniji asortiman superiornih rešenja za data centre.

„Veći kapaciteti za data centre organizacijama omogućuju proširenje prostora za čuvanje podataka u njihovom već postojećem prostoru, obzirom na to da cloud tehnologija napreduje do sada neviđenim intenzitetom“, kaže Tony Hollingsbee, SSD biznis menadžer, Kingston EMEA. „Naš asortiman rešenja za čuvanje podataka data centara u konstantnom je razvoju i služi preduzećima svih nivoa, od onih koje hiperskaliraju pa nadole. On predstavlja ključnu komponentu organizacijama koje žele da zadrže nizak ukupan trošak vlasništva“.

DC500R, DC450R i DC1000M dolaze uz limitiranu petogodišnju garanciju, besplatnu tehničku podršku i legendarnu Kingstonovu pouzdanost.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela