Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Kingston Digital dodatak Class 10 UHS-I SDHC/SDXC seriji kartica

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila dodatni kapacitet od 512GB za Class 10 UHS-I SDHC/SDXC seriju kartica. Kartica većeg kapaciteta je idealna za DSLR fotoaparate i HD kamere i omogućava korisnicima da snime više video sadržaja i fotografija veće rezolucije bez potrebe za dodatnim prostorom.

 

kingston_card

 

 

Pored toga što ima mogućnost skladištenja nekoliko hiljada fotografija i nekoliko sati video materijala, kartica omogućava brzinu čitanja od 90MB/s i brzinu upisa od 45MB/s. Ove visoke brzine omogućavaju „continuous“ i „burst“ podešavanja pri fotografisanju, a uz to umanjuju podrhtavanje kako bi se osigurao intergitet videa. Class 10 UHS-I SDHC/SDXC kartice omogućavaju korisnicima i da snimaju full 1080p HD video i 3D video kao i da brže prebacuju fajlove. Pored novog kapaciteta od 512GB, ova kartica je dostupna i u kapacitetima od 16GB, 32GB, 64GB, 128GB i 256GB.

Kingston® asortiman kartica takođe sadrži:

  • SDHC/SDXC UHS-I Speed Class 3 (U3): Najbrža kartica u Kingston liniji sa brzinom čitanja od 90MB/s i brzinom upisa od 80MB/s. Dizajnirana je za 4K fotoaparate visokih performansi i DSLR i DSLM kamere, a idealna je i za fotografije nastale u pokretu, televizijska snimanja i živa uključenja. Dostupna je u kapacitetima od 32GB, 64GB, 128GB i 256GB.
  • Class 10 UHS-I SDHC/SDXC: Savršena za snimanje HD video sadržaja i fotografija u visokoj rezoluciji sa brzinom čitanja od 45MB/s i brzinom upisa od 10MB/s. Dostupna je u kapacitetima od 16GB, 32GB, 64GB i 128GB.
  • Class 4 SDHC: Namenjena za osnovne modele kompaktnih fotoaparata sa minimalnom brzinom prenosa podataka i brzinom čitanja i upisa od 4MB/s. Dostupna je u kapacitetima od 8GB, 16GB i 32GB.

Kingston kartice su podržane doživotnom garancijom i besplatnom tehničkom podrškom. Za više informacija posetite kingston.com/us/flash/sd_cards.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela