Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » JBL Clip+ – fantastičan mobilni zvučnik!

Kompanija JBL jedan je od trenutno najvećih proizvođača mobilnih zvučnika na svetu i ime iza koga stoje sjajna rešenja ovenčana najprestižnijim nagradama za dizajn i radne karakteristike. Na domaćem tržištu ovaj proizvođač uživa veliku pažnju i popularnost pre svega zbog kompaktnih rešenja koja mogu bez mnogo muke da se prenesu sa jedne na drugu lokaciju i koja zaista nude odličnu “svirku”. Zvučnik pod nazivom Clip+ ove kompanije kombinuje vrhunsku izradu, sa modernim dizajnom i sjajnim zvukom i to je ono što ga čini drugačijim od sličnih rešenja iz istog cenovnog ranga…

 

Clip+ je jedan izuzetno mali zvučnik koji teži celih 150 grama i kome je u biti glavni zadatak da na što verniji način reprodukuje kako moderne note, tako i muziku koja je nastajala u prethodnih 50 godina. Idealan je za plažu, šetnje, planinarenje i neko malo društvo koje je rešilo dobro da se zabavi u prirodi. Sam zvučnik je dizajniran veoma jednostavno i kružnog je oblika, a na sebi ima klip (otuda simboličan naziv Clip+) sa kojim se može zakačiti za odeću ili na primer ranac. Napravljen je kombinovanjem plastike i aluminijuma i generalno je veoma izdržljiv, a delimično je i otporan na spoljne uticaje, pa neće biti problema i ako se malo pokvasi. Kao i većina zvučnika ovog tipa tako i Clip+ sa izvorima zvuka komunicira preko Bluetooth veze koja se pokazala kao najbolja za ovu namenu. U praksi povezivanje je gotovo trenutno i dobra stvar je što se ovaj zvučnik savršeno razume sa svim popularnim desktop i mobilnim platformama (Android i iOS).

Kako bi bio maksimalno konkurentan i zanimljiv na tržištu JBL je ovaj zvučnik opremio sa solidnom baterijom, čija je radna autonomija lepih 5 časova. Ista se po pražnjenju veoma brzo puni, a prava stvar je i to što je proizvođač za ovaj model izveo mogućnost da se baterija za 10 minuta toliko napuni da obezbedi slušanje muzike od nekih 30-tak minuta – opcija za one koji ne mogu da žive bez muzike. Pored reprodukcije muzike Clip+ nudi i mogućnost odgovaranja na telefonske pozive (kada se sinhronizuje sa pametnim telefonima i tablet uređajima), a može da posluži i za neki mini konferencijski razgovor gde će ponuditi zvuk bez eha i pozadinske buke koja se često javlja kod konvencionalnih rešenja u ovoj klasi. JBL je Clip+ podržao maksimalno kroz svoje Android i iOS aplikacije i toplo preporučuje svim vlasnicima ovog zvučnika da iste skinu i otkriju neke dodatne mogućnosti koje Clip+ ima. Aplikacije izgledaju komforno i grafički su lepo rešene, što otvara dodatni prostor za igranje sa Clip+ zvučnikom.

Potpuno očekivano kvalitet zvuka koji donosi Clip+ je izuzetan, pogotovo za ovu klasu rešenja i njegove dimenzije. Zvuk je konkretno čist i jasan, bez izobličenja i distrozija, dok je reprodukcija svih tonova besprekorna. Na ovom zvučniku odlično zvuče i moderne i tradicionalne note, dok je dens (dance) muzika možda i najbolje reprodukovana zbog prijatnog basa koji ima ovaj mališan. Preko aplikacije je moguće doterati zvuk po ukusu korisnika, ali i pozvati neke od predefinisanih audio modova koji odlično “šljakaju”. Sa Clip+ zvučnikom dobar zvuk i zabava su zagarantovani bilo gde i bilo kada!

Clip+ je odličan mali zvučnik modernog dizajna i sjajnog zvuka koji će svakog slušaoca osvojiti već na prvo “muziciranje”. Idealan je za izlete u prirodi, duge šetnje, plažu ili planinarenje. Njegova baterija je pravo malo čudo, kao i činjenica da je otporan na većinu spoljnih uticaja. Clip+ se iznad svega lako održava i može se zakačiti za bilo koji deo garderobe čineći svakodnevicu zabavnijom i veselijom. Jednostavno rečeno ovo je kompaktna muzička kutijica koja savršeno svira i dobro zabavlja sve u svojoj blizini.

Cena (sa PDV-om): 7.700,00 dinara

Kontakt: iStyle

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela