Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » HyperX: prva DDR4 RGB memorija sa sinhronizacijom osvetljenja uz pomoć infracrvenih talasa

HyperX, gejming divizija kompanije Kingston Technology Company, Inc., je predstavila prve memorijske module sa sinhronizovanjem RGB osvetljenja korišćenjem IR (infracrvene) tehnologije pod imenom HyperX Predator DDR4 RGB. HyperX je ugradio IR komunikacione kanale u svaki memorijski modul što omogućava da više modula sinhronizuje LED osvetljenje i svi moduli prikažu izvanrednu boju ili različite šare. Tehnologija koja je implementirana se napaja direktno sa matične ploče i omogućava izuzetno vizuelno iskustvo RGB memorije za gejming, overklok računara i DIY sisteme.

 

Predator RGB Memory II

 

“Kao lider u perfomansama i memoriji za overklokovanje poslednjih 15 godina, HyperX ponosno predstavlja tržištu ovu jedinstvenu inovaciju u segmentu RGB memorija na sajmu CES 2018”, izjavio je Paul Leaman, VP u kompaniji HyperX. “Sinhronizovanje HyperX Predator DDR4 RGB memorije korišćenjem IR tehnologije kreira novo iskustvo RGB osvetljenja u PC računaru i omogućava gejmerima i overklokerima da još više personalizuju svoje gejming iskustvo.”

Uz IR sinhronizaciju RGB osvetljenja Predator DDR4 RGB moduli takođe podržavaju i veći broj profila osvetljenja kada su upareni sa matičnom pločom koja poseduje kompatabilni softver za RGB kontrolu. HyperX radi sa proizvođačima matičnih ploča kako bi testirao i kvalifikovao HyperX Predator DDR4 RGB memoriju za njihov softver za kontrolu, kao što je ASUS Aura Sync, Gigabyte RGB Fusion i MSI Mystic Light Sync. Uz to, proizvođači kućišta, kao što je In-Win, takođe dodaju podršku za RGB osvetljenje i kontrolu.

Pored demonstracije menadžmenta novog LED osvetljenja i raznolikih opcija prikaza, kako čistih boja tako i šara, na Predator DDR4 RGB modulima, HyperX je na ovogodišnjem CES-u takođe prikazao i proširenu liniju gejming opreme, kao što su:

  • HyperX Cloud Flight prve bežične gejming slušalice iz HyperX-a, sa trajanjem baterije od čak 30 sati1, najdužim trajanjem baterije u slušalicama na gejming tržištu.
  • HyperX Alloy Elite RGB tastaturu koja je prva puna RGB tastatura iz HyperX-a. Upravljajte vašom tastaturom, ili individualnim tasterima, uz pomoć HyperX NGenuity
  • HyperX Pulsefire Surge gejming miš koji je prvi HyperX-ov RGB model sa Dynamic 360° RGB svetlosnim efektima. Pulsefire Surge koristi Pixart 3389 senzor sa podrškom do 16,000 DPI.

Početak isporuke Predator RGB memorije se očekuje u Q2. Dodatne informacije u vezi cene, kompatabilnosti memorije i konfiguracijama modula biće dostupne u trenutku isporuke.

Kao vodeća kompanija kada je u pitanju podrška tradicionalnim i esports zajednicama, HyperX nastavlja sa razvojem partnerstva sa NBA i esport timovima, a kao primer je nedavno partnerstvo sa Dallas Mavericks-om i njihovim NBA2K timom, Mavs Gaming. Ostali NBA influenseri i timovi uključuju Philadelphia 76ers i esports tim Team Dignitas, Gordon Hayward-a iz Boston Celtics-a, De’Aaron Fox-a iz Sacramento Kings-a, vlasnika Echo Fox eSports tima Rick Fox-a i Jonas Jerebko-a iz Utah Jazz-a i vlasnika Detroit Renegades-a. Više informacija o nadolazećim esports turnirima, najavama i aktivnostima možete naći na https://www.hyperxgaming.com/.

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela