Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Epson EB-W29 – projektor za sve namene!

Već više od 20 godina Epson je poznat po vrhunskim projektorima i odličnim tehnologijama koje ih prate. Međutim, poslednjih nekoliko godina stiče se utisak da ovaj proizvođač posebnu pažnju obraća na mobilna, tj. ultra kompaktna rešenja. To se posebno vidi na modelu EB-W29 koji je od pre par meseci dostupan i domaćim kupcima…

 

EB-W29

 

EB-W29 je napravljen od veoma kvalitetnih materijala tj. plastike koja je izuzetno jednostavna za održavanja i pre svega lagana pa je transport ovog projektora iz jedne prostorije u drugu (i sa jednog mesta na drugo) jednostavan, lak i brz. Poput ostalih EB projektora i EB-W29 se lako montira na sve zidne i desktop nosače, a prava poslastica je što se u paketu isporučuje sa torbom za transport čime se dodatno u prvi plan ističe njegova portabilnost. Osnovu mu čini 3LCD tehnologija koja obezbeđuje jednako visoke vrednosti za jačinu bele svetlosti i svetlosti u boji što za krajnji rezultat ima maksimalno prirodnu sliku besprekorne reprodukcije pigmenata i visoke detaljnosti. Konkretnije, kontrast od 10,000:1 čini detalje jasnijim, dok izbor više različitih rezolucija podrazumeva da se ovaj projektor može koristiti u prostorijama različite veličine i rasporeda. Da budemo precizniji EB-29W je idealan za male kancelarije i male edukativne sale.

Pored impresivng kvaliteta slike velika prednost EB-W29 projektora se krije i u njegovoj energetskoj efikasnosti koja može da ide i do 70% u slučaju kada projektor miruje, tj. kada je prezentacija koju projektuje pauzirana. I generalno gledano ovaj projektor spada u energetski najefikasnije na tržištu jer troši malo energije i poseduje lampu dugog životnog veka. Takođe, podržava sve aktuelne Eco standarde i dozvoljava upravljanje sa različitih vrsta uređaja uključujući i mobilne uređaje tipa tablet računara i pamtnih telefona. Jednostavnije rečeno EB-W29  se može povezati na najnovije digitalne uređaje ili kompatibilne analogne proizvode bez potrebe za menjanjem hardvera, čak i ako je on poprilično zastareo.

Inače, kada smo kod konektivnosti da kažemo da je povezivanje pametnih uređaja sa EB-W29 projektorom maksimalno olakšano zahvaljujući iProjection QR kodu konektivnosti – jednostavno se skenira projektovani QR kod sa pametnim uređajem i uživancija može da počne. Sadržaj sa pametnih telefona (ili tablet računara) se može projektovati na veći ekran zahvaljujući podršci za MHL koju ima EB-W29. Sa druge strane digitalni video sadržaji visokog kvaliteta mogu se projektovati preko HDMI priključka dok za veću fleksibilnost ovaj projektor dolazi i sa žičnom LAN konekcijom i opcijom za Wi-Fi (modul se posebno dokupljuje).

Sa EB-W29 projektorom Epson je pokazao koliko daleko se otišlo na ovom polju i kakve sve pravce razvoja možemo očekiati u narednom period. Reč je o zaista odličnom projektoru koji u svojoj klasi nudi mnogo više od sličnih rešenja po daleko pristupačnijoj ceni. Takođe, njegovo održavanje nije zahtevno, a lampa uz razumnu upotrebu može da ima ogroman eksploatacioni život!

 

Cena (sa PDV-om): Uzorak

Kontakt: EWE

 

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela