Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Dodatni prostor uz novi Philipsov 34″ QHD monitor

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore najavio je novu prinovu u Philipsovoj UltraWide liniji monitora. Verni doživljaj gledanja pruža novi 34-inčni BDM3470UP ekran s Quad HD rezolucijom koji oživljava grafike i slike pred očima korisnika. Za što lakše ostvarivanje inovativnih ideja osmišljen je UltraWide panoramski ekran koji pruža dovoljno prostora za istovremeno prikazivanje nekoliko prozora do najsitnijih detalja.

 

Image1

 

Panoramski CrystalClear doživljaj s AH-IPS tehnologijom

Najnoviji Philipsov monitor koristi napredne AH-IPS LED panele koji su zaslužni za besprekorne i oštre boje čak i pri gledanju pod uglom od 178 stepeni. Novi BDM3470UP ekran specifičan je i po dijagonali od 34 inča pružajući korisnicima dovoljno prostora za ostvarenje svojih najsjajnijih ideja. Spreman je i za najveći multitasking zahvaljujući panoramskom UltraWide 21:9 prikazu koji nudi dovoljno prostora za istovremeno prikazivanje nekoliko prozora ili za zadatake koji uključuju čitav niz aplikacija. Kristalno čista Quad HD rezolucija od 3440 x 1440 piksela omogućava zumiranje bez ugrožavanja jasnoće slike, dok je za još veću verodostojnost boja zaslužna SmartUniformity postavka koja merenjem procenjuje autentičnost boja kalibrisanih za prosečno 95% ujednačenog osvetljenja.

Kao stvoren za povezivanje i uživanje

Poput ostalih Philipsovih monitora i ovaj novi 34-inčni monitor ističe se po efikasnom povezivanju. Maksimalno uživanje u mobilnim sadržajima na velikom ekranu moguće je uz HDMI i MHL podršku, a super brzi prenos podataka lako je ostvariv uz prisutnost DisplayPorta, DVI i VGA, kao i USB 3.0. Osim višestrukih mogućnosti povezivanja, novi monitor takođe sadrži i MultiView tehnologiju koja omogućava korisnicima gledanje sadržaja iz više streamova na UltraWide ekranu.

Novi Philipsov 34-inčni monitor BDM3470UP će uskoro biti dostupan na našem tržištu po ceni od 908 EUR.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela