Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » Canon proširuje i-SENSYS i MAXIFY linije proizvoda

Canon Europe najavljuje najnovije dodatke svojoj nagrađivanoj i-SENSYS i MAXIFY liniji štampača, uključujući prvi MAXIFY model sa MegaTank tehnologijom dopunjivih rezervoara za mastilo. Kako se potrebe klijenata i radnih okruženja razvijaju, Canon je posvećen omogućavanju firmama da ostanu u toku. Model i-SENSYS MF832Cdw, kao i MAXIFY GX6040 i GX7040 napravljeni su imajući na umu produktivnost, kolaboraciju i efikasnost, što ih čini savršenim za širok spektar upotreba i scenarija radnog prostora. Ovi najnoviji dodaci Canon-ovom opsežnom portfoliju osiguravaju da firme mogu sa samopouzdanjem da pronađu maksimalno robusno i skalabilno rešenje koje zadovoljava njihove potrebe, bilo da zaposleni rade od kuće na daljinu, u malim kancelarijama ili u deljenom prostoru.

canon 1

Osnaživanje produktivnosti

Male kancelarije i deljeni prostori sve više postaju norma, što znači da su firmama potrebne sve funkcije vrhunskog uređaja za manji broj korisnika. i-SENSYS MF832Cdw se bavi ovim trendom i upotpunjuje Canon-ovu nagrađivanu i-SENSYS liniju proizvoda svojom superiornom tehnologijom lasera u boji za otiske profesionalnog izgleda, koji su odmah spremni.  Zahvaljujući brzinama štampe u boji do 38 ppm (stranica u minuti) i brzinama skeniranja do 150 ipm (slika u sekundi), ovo je najbrži uređaj u liniji proizvoda koji podržava velike obime štampanja i skeniranja. Maksimalni kapacitet papira od 2.300 listova znači da korisnici provode manje vremena dopunjavajući papir, dok je 7-inčni ekran osetljiv na dodir dizajniran da bude jednostavan za upotrebu uz razne prečice i funkcije prilagođavanja. Zahvaljujući podršci za A4, A5, A5R i A6 medije, i-SENSYS MF832Cdw savršen je za upotrebu u raznim malim kancelarijskim okruženjima.

MAXIFY GX6040 i GX7040 takođe pružaju brzo kopiranje i skeniranje uz otiske profesionalnog kvaliteta sa četvorobojnim sistemom mastila na bazi pigmenta, smeštenog u kompaktni dizajn koji staje na sto. Kao prvi u liniji proizvoda koji nude tehnologiju MegaTank dopunjivih rezervoara za mastilo, ovi novi uređaji imaju unapređenu mogućnost održavanja i jednostavnost korišćenja, uz prilagodljiv 2,7-inčni LCD osetljiv na dodir. Vreme nedostupnosti svedeno je na minimum zahvaljujući štampi velikog obima do 14.000 strana iz kompleta bočica sa mastilom u boji, dok veliki kapacitet papira do 600 listova, kao i kertridži za održavanje koje korisnici mogu da menjaju smanjuju potrebu za slanjem štampača na servisiranje. Kao dokaz Canon-ove posvećenosti da svoju tehnologiju održava uvek jedan korak ispred potreba kupaca, oba MAXIFY uređaja su sada kompatibilna sa raznovrsnim primenama medija, od koverti do dugačkih banera (1,2 m). Rezultat toga je da novi, dopunjivi MAXIFY GX modeli podržavaju čitav niz industrija kojima je potreban kompaktan štampač za upotrebu u manjim deljenim prostorima, uključujući maloprodaju, zdravstvo, obrazovanje, nekretnine i ugostiteljstvo.

Sarađujte, bez obzira gde se nalazite

Kako se pomeranje ka hibridnom radu razvija, kancelarijski uređaji moraju da pruže opcije za saradnju korisnicima kojima je potrebna štampa u pokretu. Oba rešenja, i-SENSYS MF832Cdw i MAXIFY GX6040/GX7040 pružaju pametno povezivanje uz daljinski nadzor, upravljanje i rad uređaja kako bi se osiguralo da firme ne prestanu da budu u pokretu. Korisnici modela MAXIFY mogu da štampaju, skeniraju, kopiraju i da se povezuju na cloud preko Canon PRINT aplikacije i da imaju korist od kompatibilnosti sa postojećim softverskim i tehnološkim platformama, uključujući AirPrint i Mopria.

i-SENSYS MF832Cdw takođe pruža kompatibilnost sa tehnologijom Universal Print kompanije Microsoft, za jednostavno i bezbedno cloud štampanje i unapređene procese rada s dokumentima. Novi uređaj je opremljen nizom bezbednosnih funkcija koje ga čine savršenim čak i za funkcije visoke bezbednosti kao što su bankarstvo, zdravstvo i finansije. McAfee Embedded Control neprekidno nadgleda pretnje, a niz administratorskih kontrola poboljšava potvrdu identiteta uređaja.

Jeftino štampanje bez premca

Firme svih veličina posluju s ograničenim budžetima i bitno im je da ulaganja u štampu dosegnu dalje nego ikada do sada. Canon-ovi pouzdani, energetski efikasni štampači optimizuju resurse potrošnih materijala i papira u svakom koraku; dok funkcija zakazanog gašenja na modelu i-SENSYS MF832Cdw osigurava da on uvek efikasno radi.

Za MAXIFY korisnike koji imaju potrebe za velikim količinama štampe, Canon-ova MegaTank tehnologija dopunjavanja pruža rešenje koje je efikasno po pitanju resursa, kako bi korisnici pouzdano štampali velike obime sa prosečno 85 odsto uštede u ukupnom trošku vlasništva, kada je u pitanju Canon MegaTank u odnosu na prvih 10 inkdžet i laserskih štampača.

Niska cena štampanja po strani i bočice s mastilom velikog kapaciteta znatno smanjuju potrebu za dopunjavanjem. Istovremeno, opcija Economy režima smanjuje potrošnju mastila, što firmama omogućava da imaju koristi od 50 odsto većeg broja otisaka, do 21.000 strana u odnosu na standardne režime štampanja. Niski energetski zahtevi inkdžet uređaja znače smanjenu potrošnju energije i niže ukupne troškove rada.

Za više informacija o modelima Canon MAXIFY GX6040 i GX7040 posetite: https://www.canon.rs/printers/maxify-gx6040/

Za više informacija o modelu Canon i-SENSYS MF832Cdw posetite: https://www.canon.rs/business-printers-and-faxes/i-sensys-mf832cdw/

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela