Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » BenQ MW612 – za ozbiljno dobre prezentacije!

Poslednja decenija, bar kada je reč o projektorima protiče u znaku poslovnih tj. biznis projektora koji iz godine u godinu donose sve bolje i bolje performanse i sve veći broj zanimljivih inovacija koje krajnjim korisnicima omogućavaju da postignu što bolji kvalitet prezentacija, kao i njihovu što bolju videljivost na platnu. Kompanija BenQ spada među najveće proizvođače poslovnih projektora na planeti i svakako je ime koje u svom vlasništvu poseduje najveći broj patenata i tehnoloških inovacija iz ovog sveta. Poslednja generacija BenQ-ovih poslovnih projektora krcata je  veoma zanimljivim i korisnim tehnološkim inovacijama, a model MW612 najbolji je primer modernog poslovnog projektora koji donosi moćne tehnologije i sjajne opcije u kompaktnom izdanju i po veoma korektnoj ceni.

 

BenQ MW612_1

 

BenQ MW612 je moderno dizajniran biznis projektor, male težine (2.3 kg) i odličnih radnih karakteristika. Njegovo srce čini DLP projekcioni sistem poslednje generacije, operativna rezolucija od 1280×800 piksela i kontrast od 20000:1. Ovaj projektor može da reprodukuje do 1.07 milijardi boja (iz spektra), a maksimalno osvetljenje sa kojim raspolaže je zakucano na 4000 ANSI Lumena. Međutim, ono što MW612 projektor čini posebnim je visok stepen interaktivnosti koji postiže sa svojim naprednim tehnologijama i čini da učenje i držanje prezentacija bude zabavno i u direktnom kontaktu sa gledaocima i prezenterom. Tu je i opciona mogućnost dodavanja posebnog Wireless adaptera sa kojim MW612 može potpuno bežično da komunicira sa najrazličitijim uređajima tj. izvorima video signala. Sve to i mnogo više od toga pružaju nove tehnologije implementirane u ovaj model za koje BenQ kaže da su daleko ispred rešenja koje nudi konkurencija u istoj klasi.

 

Od tehnoloških inovacija ovaj model projektora krase brojne Eco tehnologije sa kojima se postiže ne samo duži životni vek lampe, već i kompletne elektronike i samog projektora. Tako je tu SmartEco tehnologija koja usavršava DLP-ove mogućnosti uštede energije, istovremeno isporučujući beskompromisni osvetljaj, izvrstan kvalitet slike, optimizovan vek trajanja lampe sa smanjenim korišćenjem lampe i ukupne troškove posedovanja. SmartEco tehnologija omogućava korporacijama da smanje potrošnju struje na lampi i održavaju troškove pomoću dinamične karakteristike uštede energije, dok isporučuju ultra živahna iskustva gledanja u svakoj prezentaciji.

 

Eco Blank režim se automatski koristiti kada je projektor uključen više od tri minuta bez izvora prikazivanja. Ovaj režim eliminiše nepotrebnu potrošnju energije i produžava vek trajanja lampe projektora, štedeći do 70% snage lampe i zatamnjujući ekran tako da se publika kompletno fokusira na izlagača tj. prezentera i samu prezentaciju. Da bi sve bilo iznad proseka, tu su i brojne tehnologije za poboljšanje kvaliteta slike, ali i inovacije koje omogućavaju jako dug životni vek projektora, tj. ugrađene elektronike.

 

MHL veza je još jedna posebnost ovog projektora – Uz pomoć MHL veze moguće je trenutno predstaviti svoje poslovne predloge i podeliti svoje ideje sa Android uređaja. Mali ekran je u tom slučaju lako pretvoriti u veliki prikazivanjem dokumenata, fotografija, video-zapisa i svih drugih sadržaja sa pametnog uređaja na projekciono platno. Kada je spojen na projektor, pametni uređaj će se istovremeno i puniti, osiguravajući da se ne ostane bez napajanja dok teče prezentacija.

 

Kvalitet slike koji nudi BenQ MW612 projektor je iznad svakog proseka, šta više ovo je projektor (u svom cenovnom rangu) sa trenutno ubedljivo najboljom reprodukcijom svih boja i sa detaljnošću koja je viđena samo na preskupim multimedijalnim modelima. Prirodnost i dinamičnost su mu najjače strane, bar kada je kvalitet slike upitanju, kao i prikaz zahtevnih tonova poput nekih nijansi crvene, plave i zelene. Uglovi su takođe vrhunski pokrevini i što je jako važno nema pada u kvaitetu slike čak i kada se pokrenu neki zahtevni multimedijalni sadržaji. Suma sumarum – kvalitet slike je impresivan!

 

MW612 je projektor sa kojim je BenQ najavio novu generaciju vrhunskih poslovnih projektora koji donose brojne tehnološke inovacije sa kojima prezentacije izgledaju lepše i blistavije. Ovaj projektor pored vrhunskih radnih karakteristika nudi i brojne dodatne mogućnosti (opcione), dolazi sa odlično rešenim OSD-jem i u radu proizvodi minimalan stepen buke. Reč je o inovativnom i veoma kompaktnom poslovnom projektoru koji po razumnoj ceni nudi mnogo više od sličnih rešenja na tržištu. Topla preporuka svim malim i srednje velikim kancelarijama, kao i najrazličitijim edu okruženjima.

 

Cena (sa PDV-om): 82.699,00 dinara

 

Kontakt: List

© 2018 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela