Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Hardware » AGON by AOC predstavlja NVIDIA Reflex-supported, 300 Hz, QHD AGON PRO gaming monitor i miš

Jedan od vodećih svetskih brendova gejming monitora i IT dodataka – AGON by AOC s ponosom predstavlja AGON PRO AG274QGM, super brzi mini LED monitor. AG274QGM dimenzija 8,6 cm (27”) ima IPS panel s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela), neverovatnu stopu osvežavanja od 300 Hz, podršku za NVIDIA G-SYNC ULTIMATE i uključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Dopunjujući ovaj impresivni monitor, AGON by AOC je predstavio i gejming miš AOC GAMING GM510, koji takođe podržava NVIDIA Reflex, koji se može koristiti zajedno s AG274QGM kako bi gejmerima dao tačne podatke o kašnjenju sistema. Gejmeri sada mogu ulaziti u takmičarske mečeve znajući da imaju najnižu moguću stopu kašnjenja sistema, kao i da njihova oprema ne ometa njihove brze reflekse.

 

aoc

 

Gejming na ivici

U takmičarskom okruženju brzih i napetih igara gde se pobeda meri u milisekundama, ulozi su neverovatni i samo jedan pogrešno promišljen potez ili čak neznatno kašnjenje u unosu mogu značiti rani gubitak. Igre koje koriste NVIDIA Reflex API smanjiće ulazno kašnjenje dinamičkom sinhronizacijom Geforce GPU-a s CPU-om, tako da gejmeri mogu brže postići ciljeve, brže reagovati i preciznije “ciljati”. Nadalje, NVIDIA-in Reflex Analyzer paket može raditi u tandemu s monitorima i ulaznim uređajima koji podržavaju NVIDIA Reflex, omogućujući korisnicima da tačno vide kolika je njihova ukupna stopa kašnjenja sistema. To im dopušta da uskoče u igru znajući da njihov računar radi s najmanjom mogućom stopom kašnjenja.

Podizanje lestvice

AGON PRO AG274QGM precizno je stvoren za kompetitivne i vešte korisnike kojima je svaka milisekunda važna. Ovaj ambiciozan gejming monitor nudi neverovatnu stopu osvežavanja od 300 Hz s periodom reakcije od samo 1 ms GtG. AG274QGM može se pohvaliti i s QHD rezolucijom (2560 x 1440 piksela), što je današnja savršena kombinacija, kada je reč o istovremenom postizanju visoke brzine kadrova i visokog nivoa vizuelne verodostojnosti.

AG274QGM-ov IPS panel širokog spektra osigurava široke uglove gledanja i visoku tačnost boja, a podržan je patentiranom kalibracijom boja od strane NVIDIA-e. MiniLED pozadinsko osvetljenje monitora sastoji se od 576 zona koje se mogu zatamniti, što monitoru omogućuje postizanje VESA DisplayHDR 1000 sertifikata za privlačne žarke vizuale i duboku crnu boju, što rezultira zaista impresivnim vizuelnim iskustvom. U kombinaciji s visokom brzinom osvežavanja od 300 Hz, to čini AG274QGM super brzim mini LED monitorom. Nadalje, ovaj model dolazi s NVIDIA G-SYNC ULTIMATE tehnologijom, kako bi korisnicima omogućio prednosti promenjive brzine osvežavanja kako bi se eliminisalo titranje i zastajkivanje. Štaviše, smanjuje ulazno kašnjenje čak i kada su omogućene karakteristike visoke verodostojnosti kao što je realističan HDR. Ugrađeni G-SYNC modul nudi varijabilni overdrive, gde je odaziv piksela optimizovan za promene u stopi osvežavanja. AG274QGM omogućuje gejmerima da istinski uživaju u iskustvu, uz ništa manje od idealne brzine kadrova.

Dodatno, AG274QGM uključuje NVIDIA Reflex Analyzer. Ovaj modul detektuje klikove koji dolaze od gejming miša i meri vreme do promene piksela (npr. bljesak pištolja) na monitoru. Za veću fleksibilnost u svakodnevnoj upotrebi, AG274QGM dolazi s četiri USB 3.2 porta, dajući korisnicima direktnu povezanost za njihove periferne uređaje kao što su tastatura ili miš. Zeleno označen USB port među njegovim priključcima namenjen je integraciji s NVIDIA Reflex Analyzerom.

AGON by AOC takođe ističe još jedan gejming miš koji podržava karakteristiku NVIDIA Reflex. Nakon što je 2021. lansirao ambidekstralni GM500 gejming miš, AGON by AOC sada predstavlja novi AOC GAMING GM510 NVIDIA Reflex miš. Ovaj izvanredni, desnoruki miš može se pohvaliti s izvanrednim izgledom – neobičnim uzorkom saća. Ovaj jedinstveni oblik i struktura čini miša znatno lakšim (58 g). Smanjene kontaktne tačke i prozračni dizajn čine ga mnogo ugodnijim za rukovanje. Opremljen visokokvalitetnim senzorom Pixart PMW3389 i izdržljivim Kailh prekidačima koji su ocenjeni za 80 miliona klikova, AOC GM510 nudi impresivnih 16000 DPI, ubrzanje od 50 g i tačnost praćenja od 400 inča u sekundi. U kombinaciji, ove ga karakteristike čine pravim alatom visoke preciznosti za sve kompetitivne gejmere.

Budući da oba predstavljena proizvoda podržavaju NVIDIA Reflex, GM510 miš se može spojiti na Reflex USB priključak AG274QGM, omogućujući gejmerima trenutnu i tačnu povratnu informaciju o kašnjenju sistema. U takmičarskom gejming svetu, gde su vreme reakcije i niska stopa kašnjenja od najveće važnosti, AG274QGM i GM510 bit će najbolji saigrači svih gejmera. Ovako opremljeni, gejmeri mogu lako rešiti sve probleme sa kašnjenjem sistema i poboljšati performanse svojih sistema uz trenutne povratne informacije. Ubrzan i napet gejming na kompetitivnoj i žestokoj gejming sceni garantuje nikada uzbudljivije iskustvo!

Dostupnost i cena AGON PRO AG274QGM još nisu potvrđeni, dok je AOC GAMING GM510 miš već dostupan po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 5.209,00 din.

© 2022 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela