Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Xiaomi Mop X10 usisivač: Tehnologija koja vaš dom čini besprekorno čistim

Xiaomi robot usisivač Mop X10 postavio je nove standarde za čistoću u domovima širom sveta i osvojio srca korisnika svojim brojnim naprednim funkcijama i impresivnim performansama. Ovaj moderni uređaj, osim što je efikasan u skupljanju prašine, takođe se ističe i po praktičnim karakteristikama koje čine čišćenje doma lakšim i pametnijim.

Jednostavna montaža i postavljanje

Montaža uređaja je brza i jednostavna, a jedna od najimpresivnijih karakteristika je njegova sposobnost da pomoću visokopreciznog LDS laserskog senzora brzo mapira vaš prostor, što omogućava precizno navigiranje i efikasno čišćenje, izbegavajući prepreke i prilagođavajući brzinu čišćenja. To znači da nikada više ne morate da brinete o tome da li je zaboravio neki deo prostora, jer će uvek „znati“ gde je i koju površinu treba da čisti. Takođe, dolazi sa privlačnim dizajnom i sadrži praktične dodatke kao što su bočna četka, mop i docking stanica, dok povezivanje sa Mi Home aplikacijom omogućava upravljanje uređajem putem WiFi mreže.

Xiaomi Home aplikacija za potpunu kontrolu

Xiaomi Home aplikacija pruža različite mogućnosti za upravljanje robot usisivačem. Možete pratiti i pokrenuti čišćenje, usmeriti uređaj ka stanici za punjenje, i prilagoditi nivo usisavanja i potiranja prema vašim potrebama, dok postavke za virtuelne zidove i navigaciju uređaja možete podesiti prema svojim željama. Da biste dodali malo zabave i luksuza u čišćenje, uređaj možete povezati sa Amazon Alexom i Google Assistantom, što vam omogućava da započnete čišćenje jednostavnim glasovnim komandama.

Efikasno sakupljanje prašine i čišćenje

Xiaomi robot usisivač Mop X10 se ističe po potpuno automatskom procesu čišćenja i pražnjenja prašine. Bez obzira na površinu, bilo da su u pitanju glatke površine ili tepisi, ovaj uređaj se nosi sa svim izazovima, dok snagom usisavanja od 4.000 Pa, prašina i nečistoće nestaju sa vaših podova. Pored toga, ovaj usisivač ima i funkciju brisanja, te uz dodatak rezervoara za vodu od 200ml i mekih microfiber Mop krpa, istovremeno usisava i briše podove ostavljajući ih blistavo čistim i sjajnim. Ako imate kućne ljubimce, obradovaće vas i poseban režim za prikupljanje dlaka, tako da više nema potrebe za ručnim čišćenjem, jer će ovaj robot usisivač već pri prvom korišćenju postati vaš saveznik u održavanju higijene i svežine u domu.

Izdržljiva baterija i brzo punjenje

Baterija kapaciteta 5200mAh omogućava uređaju da čisti oko 180 minuta u standardnom režimu, što je idealno za veće stanove i domove. Osim toga, brzo se puni i za samo 3 sata možete ga pripremiti za sledeći ciklus čišćenja.

Personalizovani planovi čišćenja

Jedinstvena karakteristika ovog Xiaomi robota usisivača je mogućnost kreiranja personalizovanih planova čišćenja. Možete postaviti vreme, oblast i učestalost čišćenja, a čak možete i mapirati više spratova tako da ne pomerate docking stanicu. Takođe, senzori koji obezbeđuju sigurno kretanje uređaja, sprečavaju ga da padne niz stepenice, te se možete opustiti i obavljati druge poslove, dok vaš usisivač radi posao za vas.

Bezbednost i zaštita privatnosti

Xiaomi robot usisivač Mop X10 poseduje sertifikat TÜV Rheinland za standard bezbednosti i zaštite privatnosti na internetu, čime osigurava da vaši podaci i uređaji budu zaštićeni enkripcijom i hardverskom zaštitom. I dok on obavlja kućne poslove, budite sigurni da ćete imati više vremena za uživanje u svemu što volite!

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela