Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Top Eleven 2016 saradnja sa Žoze Murinjom

Top Eleven, najpopularnija online sportska igra na svetu objavila je izlazak svoje verzije za 2016. godinu namenjenu korisnicima na iOS i Android platformama uz dugo očekivanu novu verziju na Facebook-u i novi sistem treninga. Razvijen od strane Nordeusa i dizajniran specijalno za korišćenje na svim platformama, Top Eleven omogućava igračima da upravljaju svojim fudbalskim klubom i kontrolišu sve, od taktike tima do transfera, finansija i razvoja stadiona. U novoj verziji za 2016. jedna od najvećih novina je jedinstveni trening sistem koji će omogućiti igračima još bolju i detaljniju kontrolu nad timom i taktikom, jedinstvenu među menadžer igrama.

 

Android Feature Graphic 1024x500

Top Eleven i ovaj put u prvi plan stavlja Žozea Murinja, nekadašnjeg menadžera fudbalskih klubova Čelzi i Real Madrid. Murinjo je zajedno sa razvojnim timom Nordeusa i uz povratne informacije najstrastvenijih igrača širom sveta doprineo dizajnu novog trening sistema u Top Elevenu 2016 i pružio podršku igračima dok vode svoje timove do pobede.

Novi sistem treninga donosi najintenzivniju taktičku trening simulaciju do sada na mobilne platforme i omogućava menadžerima da unaprede, kako snagu i veštinu igrača, tako i način na koji primenjuju taktiku koju su izabrali. Zahvaljujući tome igrači od sada imaju priliku da:

  • Razviju individualne veštine igrača
  • Naprave najbolju kombinaciju vežbi za svoje treninge
  • Zarade bonuse za timove (napad, odbrana, kondicija i posed lopte) koji unapređuju perfomanse tima tokom utakmice
  • Otključaju nove vežbe za trening kako bi ojačali tim

Komentarišući lansiranje nove verzije, Branko Milutinović, direktor Nordeusa je izjavio: “U Top Elevenu 2016 stvorili smo igru unutar igre nudeći našim igračima još bolji doživljaj na dnevnom nivou. Uz novi sistem treninga igrači primenjuju složeniji strateški pristup svojoj igri i približavaju se iskustvu pravog fudbalskog menadžera.”

“Top Eleven, igra koju smo lansirali 2010. nastavlja da jača i veoma smo ponosni na nastavak partnerstva sa Žoze Murinjom. Kreiranje sjajnih igara je u srcu onoga što radimo i sa uzbuđenjem očekujemo reakcije igrača, kada su u pitanju najnovija unapređenja.”

Simultano lansiranje na svim platformama nove verzije Top Elevena  sa svim unapređenjima rezultat je korišćenja najnovijih tehnologija u partnerstvu između Nordeusa i Unity-a.

Ove godine Top Eleven ulazi u svoju šestu godinu uz konstantan i snažan rast. Zahvaljujući unapređenjima i inovacijama igra je postala jedna od najpopularnijih sportskih igara sa više od 130 miliona registrovanih korisnika širom sveta.

Top Eleven 2016 je besplatan za igranje i dostupan je na iOS, Android i Facebook platformi.

Video snimci koji objašnjavaju detalje, kako pomenutih tako i drugih unapređenja, dostupni su na Top Eleven YouTube kanalu.

O igri Top Eleven 2016:

Lansirana 2010. godine, Top Eleven ubrzo postaje najpopularnija sportska igra sa više od 130 miliona registrovanih igrača širom sveta. Igru je razvio Nordeus, nagrađivana kompanija za razvoj igara sa sedištem u Beogradu. Zvanični ambasador igre je Žoze Murinjo.

Igra je besplatna i može se preuzeti sa Apple Store-a i Google Play Store-a.

www.nordeus.com

 

 

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela