Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Sa Acer-om u potragu za novim znanjima!

Kompanija Acer je od svog osnivanja bila posvećena edukaciji o čemu najbolje govore brojna rešenja ovog svetski prestižnog IT brenda usko specijalizovana za proširivanje znanja. Poslednjih par godina Acer puno ulaže u razvoj moćnih prenosivih i desktop edu računara trudeći se da kupcima (đacima i studentima) uvek ponudi više od konkurencije po maksimalno korektnim cenama. Na domaćem tržištu, a zahvaljujući kompaniji EWE Comp, Acer iz godine u godinu postiže sve bolje rezultate i to baš na polju obrazovanja što je ove godine krunisano izborom Acer notebok računara kao najboljim rešenjem za đake osnovnih škola Beogradske opštine Vračar. Među oštrom konkurencijom, zahvaljujući naprednim karakteristikama a optimalnoj ceni, Acer je izabran da isporuči 570 komada notebook računara đacima ove beogradske opštine. Da bi radost đaka bila još veća, Acer je za sve školarce pripremio i prigodne paketiće.

 

Dsc_0032

 

„Mi verujemo da je obrazovanje osnov svega i polazna tačka za svetlu budućnost čovečanstva zbog čega smo sa kompanijom Acer i odlučili da znanju damo prioritet ove godine. Posebno smo srećni što će naši osnovci moći da u potragu za novim znanjima krenu sa vrhunskim Acer-ovim rešenjima koja su u svetu poznata kao jedna od najboljih.” – Izjavila je Marija Popović marketing menadžer EWE-a.

Acer TravelMate B115-M – idealan za đake, nezamenjiv za studente

Sa težinom od samo 1.36 kg TravelMate B115-M predstavlja idealan notebook za najrazličitije edukativne namene. Idealno je rešenje za osnovce i srednoškolce, a gotovo nezamenjivo oruđe za studente i posdiplomce. Njegov moćni hardver otvara mogućnost praćenja najzahtevnijih časova i predavanja, kao i kompleksnih edukativnih programa. Baterija mu je optimizovana da ponudi do 7 radnih časova (kompletan nastavni dan), dok je softver optimizovan za različite edukacione namene.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela