Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Osvojite GeForce GTX 960 grafičku kartu

Kompanija NVIDIA organizuje takmičenje za sve gejmere sa prostora Srbije. Od 27. jula do 17. avgusta 2015. godine priliku da se pohvale svojim hardverom za gejming imaju posetioci sajta webleedgreen.rs koji postave fotografiju svog PC kućišta modovanog u zeleno na njima svojstven način. Fotografija sa „zelenim pečatom“ je ulazna karta za takmičenje, a nagradni fond se sastoji od tri GeForce GTX 960 grafičke karte kao i velikog broja nagrada koje dodeljuju naši medijski partneri.

 

glavna nagrada_msi-gtx_960_gaming_100_million_edition-product_pictures-boxshot-1

 

 

Za učešće u nagradnoj igri potrebno je da se ulogujete na webleedgreen.rs web sajt preko vašeg Facebook naloga, postavite fotografiju svog PC kućišta i pozovete prijatelje da glasaju za vas. Da bi fotografija bila kvalifikovana za dalje takmičenje, kućište računara treba na kreativan način da prikaže vašu ljubav prema NVIDIA zelenoj.

 

Na samom kraju takmičenja, tri najoriginalnije fotografije biće nagrađene sa po jednom GeForce GTX 960 grafičkom karticom. Jedan GTX 960 će biti dodeljen fotografiji sa najvećim brojem lajkova, drugi najoriginalnijoj fotografiji prema izboru urednika najpopularnijih IT medija, dok će odluku o tome kome ide treća grafička kartica doneti autori tri popularna YouTube kanala – Srpski Tutorijali, Mudja i Balkan Tech.

 

GTX 960 grafička kartica dizajnirana je za PC gejmere koji zahtevaju vrhunsko iskustvo prilikom igre. Poseduje moćnu i efikasnu Maxwell arhitekturu, a pokreće je 1,024 CUDA jezgara i dostavlja neverovatnih 60 frejmova po sekundi na Full HD 1080p displejima, čak i u novim naslovima. GTX 960 podržava najnaprednije Maxwell tehnologije kao što je DSR, koji omogućava 4K iskustvo na 1080p monitoru i MFAA tehnologiju koja nudi anti-aliasing visokog kvaliteta sa unapređenim performansama. Sa GTX 960 grafičkom karticom koja je deo GeForce GTX gejming platforme, gejmeri imaju dodatni benefit u vidu NVIDIA tehnologija kao što je G-SYNC za gameplay bez „lomljenja slike“; GeForce Experience koji gejmerima pruža priliku da optimizuju svoj sistem pomoću samo jednog klika; kao i GameWorks koji pomaže developerima da uvedu nova iskustva u igru.

 

 

Da biste bili u toku s novostimaizkompanije NVIDIA:

  • Lajkujte NVIDIA stranicu na Facebooku.
  • Povežite se s kompanijom NVIDIA na LinkedInu.
  • Pratite @NVIDIA na Twitteru.
  • Pogledajte NVIDIA video materijale na YouTubeu.
  • Budite u toku prateći NVIDIA Blog.
  • Koristite Pulse čitač vesti da biste se pretplatili na NVIDIA Daily News feed kompanije NVIDIA.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela