Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Ne kupujte štampač dok ovo ne pročitate!

Štampači – stavka bez koje gotovo da se ne može krenuti u biznis. Ali kupiti štampač, nabavljati papir, tonere, plaćati održavanje, čekati popravke, pa u krug kupovati nove uređaje kada stari otkažu ili vam zatrebaju neki s boljim performansama – to su već stavke koje su ozbiljan trošak za svaku firmu. Još kad vam je potrebno više štampača…

 

iznjamljivanje-stampaca

 

Štampači i prateći materijal su veliki trošak ali – možete ga izbeći. Ovo je posebno korisno svima koji tek otvaraju firmu jer tada kad je najpotrebnije, mogu uštedeti znatna sredstva i uložiti ih u razvoj svog biznisa.

Zašto se isplati iznajmiti, a ne kupiti štampače? Pre svega – finansijki, uverili su nas stručnjaci kompanije Meteor – Ušteda je i do 30% sredstava! Potom, štedite svoje dragoceno vreme jer ne morate da se bavite nabavkom i menjanjem tonera, održavanjem, rezervnim delovima, garancijama i servisima, već se time bavi firma koja vam iznajmljuje štampače. Non-stop monitoring omogućava da se uvek unapred zna kad se na kom štampaču treba promeniti toner ili uraditi neka popravka. Ukoliko se desi neki kvar, takođe ne treba vi o tome da brinete – serviseri dolaze istog dana, sa zamenskim štampačem na kome možete štampati dok se ne otkloni kvar.

Uštedećete još više uz sistem kontrole celog procesa štampe. Na taj način vi imate nadzor nad svim odštampanim dokumentima na svim štampačima u vašoj firmi, što znači da će vaši zaposleni na vašim poslovnim štampačima štampati isključivo poslovne dokumente.

Šta se plaća kada koristite uslugu “iznajmljivanje štampača”? Samo odštampane strane, jer je i iznajmljivanje štampača besplatno. Na taj način sami određujete svoje mesečne troškove za štampu. Zamislite da vam neko besplatno dâ automobil s kompletnim održavanjem i servisom. Sve što vi treba da radite je da – sipate gorivo i vozite.

Dakle, umesto kupovine štampača, vi ih dobijate besplatno na korišćenje. Umesto troškova održavanja, tonera i ostalih pratećih stvari – vi plaćate samo broj odštampanih strana i na taj način sami kontrolišete visinu mesečnih troškova. Umesto nerviranja i trošenja vremena na održavanje vaših uređaja – vi ne morate da brinete o tome već sve svoje vreme usmerite na stvari bitne za razvoj vašeg poslovanja.

Više informacija na: www.meteor.rs

 

© 2016 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela