Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Mali, ali tehničar – Kingston MicroDUO 3C

Kingston Digital Europe Co LLP, članica Kingston Technology Company Inc., nezavisnog svetskog lidera u proizvodnji memorijskih proizvoda, danas je predstavila DataTraveler® microDuo 3C USB fleš disk. DataTraveler microDuo 3C ima dvostruki interfejs koji radi sa oba standarda USB portovima tipa A (3.1, 3.0, 2.0) i USB portovima tipa C™. USB tipa C dolazi sa reverzibilnim standardom za povezivanje koji je prilagođen tanjim i elegantnijim uređajima koji dolaze. On omogućava da jedan port funkcioniše kao osnova za prenos podataka, za video izlaz, punjenje, pa čak i za napajanje eksternih uređaja.

 

lowres_DTDUO3C

DataTraveler microDuo 3C je idealan način da obezbedite do 64GB dodatnog prostora za skladištenje za najnovije telefone, tablete i Mac računare, a radi i sa uređajima koji su trenutno najviše u upotrebi. Dostupan kasnije tokom meseca, jednostavan plug-and-play disk nudi brze USB 3.1 performanse sa brzinama čitanja do 100MB/s i brzinama upisa do 15MB/s. Lagani DataTraveler microDuo 3C malog formata upotpunjuje portabilne uređaje i lako se prenosi.

“DataTraveler microDuo 3C poseduje dvostruki interfejs koji odgovara i USB portovima tipa A i USB portovima tipa C kako bi se korisnicima omogućio lak pristup najnovijem USB interfejsu,” izjavio je Dejan Škuletić, menadžer za razvoj poslovanja za područje Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Makedonije u kompaniji Kingston Technology Europe. “Naš disk omogućava veći prostor za skladištenje, poseduje velike brzine prenosa podataka i pomaže da nove tehnologije budu dostupne korisnicima.”

Pored DataTraveler microDuo 3C uređaja, Kingston će uskoro predstaviti i novu generaciju DataTraveler Micro 3.1 fleš diska. Jedan od najmanjih USB fleš diskova na svetu savršen je kao dodatni prostor za skladištenje na tablet uređajima, tankim notebook-ovima, audio sistemima u automobilima, dok istovremeno neznatno povećava dimenzije uređaja. DataTraveler Micro 3.1 biće dostupan u kapacitetima od 16GB do 64GB.

DataTraveler microDuo 3C je podržan petogodišnjom garancijom, besplatnom tehničkom podrškom i legendarnom Kingston pouzdanošću. Za više informacija posetite www.kingston.com.

 

DataTraveler microDuo 3C karakteristike i specifikacija:

  • Kapaciteti1 : 16GB, 32GB i 64GB
  • Brzina2 : USB 3.13
    • 16GB: 100MB/s čitanje, 10MB/s upis
    • 32GB & 64GB: 100MB/s čitanje, 15MB/s upis
  • Dimenzije : 94mm x 16.60mm x 8.44mm
  • Radna temperatura : od 0°C do 60°C
  • Temperatura skladištenja: od -20°C do 85°C
  • Garancija / Podrška: Petogodišnja garancija sa besplatnom tehničkom podrškom

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela