Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » Logitech G predstavlja nove gejming slušalice

Logitech, vodeći inovator gejming proizvoda, predstavio je nove gejming slušalice Logitech G933 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset i Logitech G633 Artemis Spectrum Gaming Headset. Osim pomno dizajniranih Pro-G zvučničkih jedinica, nove slušalice je u potpunosti osmislio Logitechov inženjerski tim koji ima 25-godišnju tradiciju u segmentu audio razvoja. Novi dizajn je tako rezultirao gejming slušalicama koje donose superiorno iskustvo zvuka.

“Uočili smo da, zapravo, niko do sada nije napravio visokokvalitetne slušalice za igrače,” rekao je Ujesh Desai, potpredsednik i generalni menadžer Logitechove jedinice za gejming poslovanje. “Stavili smo izazov pred naš audio tim da vidimo mogu li oni to da učine. Kako sam i sam igrač, ali i muzičar, ostao sam oduševljen kad mi je tim predstavio naše nove slušalice.”

Slušalice su u potpunosti prilagodljive, imaju RGB rasvetu, zvučničku ploču s pozadinskim osvetljenjem i programibilne G tastere. Kad se povežu s Logitech Gaming softverom možete prilagoditi podešavanja zvuka, stvoriti sopstveni profil ili jednostavno sačuvati svoje omiljene EQ.

 

logitech_g633_artemis_spectrum_full_splash1

 

 

Superiorni all-around zvuk

Napredne patentirane Pro-G audio jedinice napravljene su od mrežastog materijala koji omogućava pravi audiofilski ugođaj koji gejmeri traže. Bilo da slušate muziku ili igrate igru, Pro-G audio jedinice pružaju čist i precizan zvuk visokih tonova i duboki bas, upravo onakav kvalitet zvuka kakav očekujete od vrhunskih slušalica.

Logitech G633 i G933 su prve slušalice koje nude i Dolby i DTS:X surround opcije za igrače. Pro-G audio jedinice i surround tehnologija pružaju realističnost u igri, omogućavajući da jasno čujete neprijatelje koji se šunjaju u igrici ili posebne zvučne signale. DTS:X tehnologija koristi kalibrisanje i obradu koja igračima i zaljubljenicima u zvuk donosi, kao nikad do sad, zvuk nalik studijskom, podržan od 7.1 sistema kojim se može podesiti zvuk prema sopstvenim željama. Kombinacija DTS: X i Dolbyjeve duge istorije filmskog zvuka daje igračima uistinu neverovatno iskustvo zvuka.

Multi-platforma i sound mixing

Logitech G633 i G933 rade na stonim računarima, mobilnim uređajima i konzolama, uključujući PlayStation 4 i Xbox One. Logitech G933 ima jedan USB i dva analogna ulaza koji povezuju i spajaju zvukove s najmanje dva uređaja, dok Logitech G933 ima jedan USB miks adapter i dva analogna ulaza koji povezuju i spajaju zvukove do tri uređaja.

Osim toga, Logitech G933 radi na kućnom bioskopu (preko USB porta i RCA audio izlaza) i pruža savršen bežični doživljaj kućnog bioskopa tako da možete slušati muziku u svojoj dnevnoj sobi preko svih medija vezanih na kućni prijemnik ili TV.

Programabilnost i RGB osvetljenje

Od rasvete na G tasterima do prilagodljivog zvuka, ove slušalice je moguće podesiti prema sopstvenim željama. Za podešavanje rasvete, zvuka ili tastera koristite Logitech Gaming Software. RGB rasvetu možete podesiti s do 16,8 miliona boja i dodeliti prilagođene makro naredbe na tri programibilna G tastera za neverovatno iskustvo igranja. Pomoću Logitech softvera u mogućnosti ste prilagoditi postavke zvuka i stvoriti sopstvene zvučničke profile.

Žičano i bežično

Logitech G633 su žičane gejming slušalice, dok Logitech G933 omogućavaju da igrate žičano ili bežično uz 2.4GHz bežičnu povezivost s minimalnim zastojima. Alternativno, koristite pripadajući kabl i 3.5mm analogni ulaz na slušalicama kako biste smanjili potrošnju baterija. Bežični USB miks adapter omogućava vam da koristite analogni audio uređaj ili mobilni uređaj.

Cena i dostupnost

Logitech G933 Artemis Spectrum bežične gejming slušalice i Logitech G633 Artemis Spectrum gejming slušalice očekuju se u prodaji u septembru 2015. godine po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 199 evra za G933, odnosno 169 evra za G633. Za više informacija molimo posetite naš website, ili blog ili se povežite s nama na Facebook stranici.

 

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela