Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Razno » EPSON i Mančester Junajted – Ujedinjeni za UNICEF

Fondacija kluba Mančester Junajted ‘UJEDINJENI ZA UNICEF’ pokrenula je novu akciju prikupljanja stredstava uz podršku kompanije Epson Europe. Old Traford, sadion kluba Mančester Junajted, bio je mesto održavanja ekskluzivne jednodnevne izložbe fotografija u čast proslave petnaestogodišnjice fonadacije “Ujedinjeni za UNICEF”. Za ovu priliku je ser Aleks Ferguson izabrao 15 fotografija sa najupečatljivijih događaja tokom 15 godina partnerstva. Selekcija ovih fotografija odštampana je na Epsonovom ploteru Stylus Pro 9900 nakon čega ih je potpisao ser Aleks Ferguson, a trenutno se prodaju putem online aukcije u cilju prikupljanja novca za pomoć ugroženoj deci u Vijetnamu. Dimenzije fotografija su 508 mm x 768 mm, štampane su na 300 gsm papirima, a mogu se naći na linku: www.united4unicef.org.

 

 

United for UNICEF 1

Fondacija “Ujedinjeni za UNICEF” osnovana je 1999. godine i predstavlja najduže partnerstvo ove vrste između sportske organizacije i globalne dečje organizacije. Do danas je prikupljeno preko 3 miliona funti, dok je više od 3,4 miliona dece širom sveta zaštićeno od nasilja, zlostavljana i eksploatacije. Sav novac prikupljen od slika prodatih na aukciji otići će u Vijetnam, gde je procenjeno da više od 4 miliona dece živi na ulici, radi u neadekvatnim uslovima, ima problema sa zakonom ili je na na neki drugi naćin ugroženo.

“Ponosni smo što smo pozvani da učestvujemo u tako značajnom zadatku”, izjavila je Meri Meknalti iz kompanije Epson Europe. “Nadamo se da će odličan kvalitet štampe koji pruža Stylus Pro 9900 obezbediti dodatnu vrednost na ono što je već ekskluzivno u svom ograničenom izdanju.”

 

 

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela