Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Xiaomi predstavio nove modele telefona iz serije 11 namenjene kreativcima

Svetski tehnološki lider Xiaomi je danas predstavio tri nova pametna telefona iz serije 11, modele Xiaomi 11T, Xiaomi 11T Pro, dizajnirane da inspirišu kreativnost među korisnicima pametnih telefona – kao i osveženi i elegantni Xiaomi 11 Lite 5G NE.

Xiaomi nastavlja sa revolucijom u fotografiji i videografiji pametnih telefona nudeći mnoštvo inovativnih „Cinemagic“ funkcija snimanja filmova korisnicima modela 11T i Xiaomi 11T Pro. Prošli su dani teške i skupe opreme za snimanje filmova, uz Xiaomi 11T vodeća tehnologija u industriji filmova je sada dostupna u rukama stvaralaca.

Istovremeno, izuzetno tanak Xiaomi 11 Lite 5G NE, savršena je ponuda za korisnike koji traže vrhunski stilski pametni telefon koji uključuje inovativne funkcije koje omogućavaju kreativnost.

 

xiaomi 11 cena

 

Xiaomi 11T Pro: Vrhunski model za kinematografsko snimanje filmova i fenomenalne performanse

Xiaomi je dostigao još jednu prekretnicu lansiranjem modela Xiaomi 11T Pro – prvog Xiaomi  pametnog telefona koji je lansiran na globalnom nivou sa tehnologijom HyperCharge od 120W. Ova vodeća tehnologija u industriji omogućiće punjenje do 100% za samo 17 minuta*, dajući kreatorima više vremena da nastave sa svojom kreativnošću i minimiziraju zastoje obezbeđujući celodnevnu upotrebu. To se postiže inovativnim tehnologijama kao što je dvostruko punjenje, struktura dvoćelijskih baterija, MTW, korišćenje grafita na Li-ion bateriji i Mi-FC tehnologijom. Bezbednost baterije garantuje TUV Rheinland Safe Fast-Charge System sertifikat, 34 funkcije punjenja i bezbednosti baterije, praćenje temperature u realnom vremenu i druge mere. Sve to dok vodeća mobilna Qualcomm Snapdragon 888 platforma isporučuje snagu potrebnu za pokretanje mnoštva AI funkcija.

Ne samo da Xiaomi 11T Pro donosi jako visoke performanse, već ima i moćnu trostruku kameru sa sočivom širokog ugla od 108 MP, 2x telemakro sočivo i ultraširokougaoni objektiv od 120°. Povrh toga, ovaj model se može pohvaliti impresivnim mogućnostima računarske filmografije sa AI Cinema režimima koji su dostupni kroz jedan dodir, 8K snimanjem i HDR10+ podrškom, omogućavajući korisnicima da snimaju video sa istom pametnom ISO tehnologijom koja se nalazi u digitalnim fotoaparatima.

Pravi kinematografski model kao što je 11T Pro ne bi bio kompletan bez zapanjujućeg, izdržljivog i ultra odzivnog ekrana. U pitanju je ravni AMOLED ekran od 6,67“ inča, FHD+ rezolucije i osvežavanjem od 120Hz koji je ocenjen kao A+ od strane DisplayMate-a. Pored toga, ekran podržava TrueColor, Dolby Vision® i HDR10+. Prikazuje preko 1 milijardu boja, može se pohvaliti sa 1000 nita svetline, nudi brzinu uzorkovanja do 480Hz i zaštićen je najjačim Corning Gorilla staklom do sada – Corning Gorilla Glass Victus . Ekran takođe sadrži brojne funkcije za negu očiju koje štite korisnike od naprezanja očiju, kao što je True Display koji automatski prilagođava temperaturu boje prema uslovima okruženja, kao i Reading Mode 3.0. Xiaomi 11T Pro dodatno nadopunjuju Dolby Vision®, kao i namenski dvostruki zvučnici sa Harman Kardon zvukom.

Xiaomi 11T: Moćni telefon za kreiranje sadržaja

Xiaomi 11T nastavlja misiju da učini Cinemagic dostupnim svima nudeći funkcije kao što je trostruka kamera visoke rezolucije, zajedno sa paketom alata sa AI-om za povećanje vaše kreativnosti i produktivnosti.

Uživajte u snimcima koji oduzimaju dah sa Xiaomi 11T trostrukom kamerom koja sadrži širokougaoni senzor rezolucije 108MP, ultraširokougaoni senzor od 120° i 2x telemakro kameru. Ovaj model kombinuje pomenute senzore sa svojim AI bioskopskim režimima jednim dodirom kako bi dočarao trikove profesionalnih snimatelja, poput zaustavljanja vremena, noćnog tajmlepsa, magičnog zuma i drugih vrsta komplikovanih snimaka sa samo jednim dodirom, dok se i najmanji zvuk dovodi u bioskopski život sa Audio Zoom-om.

Xiaomi 11T poseduje ravni AMOLED ekran od 6,67“ inča i 120Hz koji istovremeno pruža HDR10+ prikaz sa zapanjujućom oštrinom i kristalnom jasnoćom, preko 1 milijardu boja, veliki broj funkcija za negu očiju i brzinu uzorkovanja do 480Hz, čime se korisnicima omogućava da i najmanji dodir na ekranu bude dovoljan za fenomenalan snimak.

Bez obzira da li snimate ili montirate sopstvene bioskopske snimke, Xiaomi 11T će vas pratiti ceo dan zahvaljujući energetski efikasnom MediaTek Dimensity 1200-Ultra čipsetu, masivnoj bateriji od 5000 mAh i žičanom turbo punjenju od 67 W koje dostiže 100% baterije za samo 36 minuta.

 

© 2021 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela