Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Ultra HD zakrivljeni televizor – SONY S90

Kompanija Sony je premijerno na srpskom tržištu predstavila Ultra HD model 4K televizora S90 iz popularne serije BRAVIA, koji zahvaljujući precizno izračunatoj zaobljenosti i 4K rezoluciji nudi maksimalnu udobnost, realni prikaz i prirodnu jasnoću slike sa četiri puta više detalja u odnosu na Full HD. Jedinstvena 4K tehnologija kompanije Sony, zajedno sa snažnim okružujućem zvukom iz višesmernog Live zvučnika, garantuje idealan spoj moćnog audio iskustva i vrhunskog kvaliteta slike za zapanjujući bioskopski doživljaj u toplini doma.

 

Sony_S90_Curved_4K_TV_02

 

Model BRAVIA S90 dostupan je u veličinama od 75 i 65 inča, a odlikuje ga tanak i blago zaobljen ekran, koji omogućava spektakularno dubok i prirodan 4K prikaz, sa preko 8 miliona pojedinačnih piksela. Zahvaljujući TRILUMINOS ekranu, S90 pruža kristalno jasnu sliku, blistavu osvetljenost i raskoš bogate crvene, zelene i plave boje. Takođe, X-tended Dynamic Range tehnologija intuitivno pojačava kontrast između svetlucavih detalja i duboke crne boje.

Za kvalilet slike i novi pogled na svet prepun detalja zaslužna je Sony 4K X-Reality PRO tehnologija koja povećava broj piksela u Full HD rezoluciji i do četiri puta, dok jedinstveni Sony 4,2-kanalni Multi-angle Live Speaker sistem sa odvojenim jedinicama veoma precizno i pod pažljivo kontrolisanim uglovima raspoređuje zvuk iz svih surround kanala za potpuno uživanje u omiljenim TV i audio sadržajima.

Na događaju upriličenom povodom predstavljanja zakrivljenog Sony televizora, posetioci su bili u prilici da se detaljnije upoznaju i sa modelima 65X9 i 65X8, koji se takođe odlikuju naprednom 4K tehnologijom i obezbeđuju najviši nivo detalja za vrhunsko korisničko iskustvo.

Za sve ljubitelje visokokvalitetne slike, kompanija Sony je obezbedila produženu garanciju za svaki kupljen model W8, W9, X8, X9 i S9 televizora do 15. januara 2015. godine. Budući vlasnici Sony televizora će na ovaj način biti u prilici da osiguraju garanciju na pomenute modele u trajanju od čak pet godina! Osluškujući potrebe korisnika, Sony je razvojem kvalitetnih uređaja sa dugim vekom trajanja, opravdao poverenje svojih korisnika i još jednom potvrdio da je lider na polju potrošačke elektronike.

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela