Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Sledeće nedelje svima stiže veoma važna Viber poruka

Ne samo da je Viber olakšao komunikaciju stotina miliona ljudi, već će vam ove zime pomoći i da dođete do posebnih popusta za Motorola telefone.

Decenija je puno vremena, a u tehnološkom svetu je kao 100 godina. Zato je 10. rođendan Vibera poseban i zahteva specijalno slavlje i poznate goste.

Zbog toga je kompanija Motorola je u saradnji sa Viberom spremila posebnu akciju koja uključuje popust od čak 15% za kupovinu Motorola telefona kako bismo proslavili 10. rođendan ove platforme za čet koju širom sveta koristi milijardu ljudi.

Svi Viber korisnici u Srbiji dobiće posebnu poruku 14. decembra i preporučujemo da je otvorite.

Po otvaranju četbot poruke, sačekaće vas poseban točak sreće sa specijalnim poklonima.

 

1viber

 

Zavrtite ga i osvojite jednu od vrednih nagrada koje su spremili Viber, Motorola, Telenor, Loreal, Intersport i SuperKartica.

Evo šta je potrebno da uradite:

  1. Otvorite bot poruku
  2. Zavrtite točak
  3. Osvojite nagradu!
  4. Podelite akciju sa prijateljima i nagradite sebe još jednom prilikom za dobitak.

Ako se krug sreće zaustavi na Motorola polju, dobijate popust od 15 odsto za kupovinu Motorola telefona u svim Gigatron prodavnicama uz odgovarajući vaučer koji će vam biti dostavljen.

Svi dobitnici ovog vaučera moći će da ostvare popust na brojne Motorola modele kao što su Motorolola razr, edge+, One Fusion+, G9 Plus, G9 Play, G8 Power ili neki od telefona iz naše e serije.

U slučaju da zaboravite na ovu poruku, 29. decembra će vam stići podsetnik poruka kako vam neka od nagrada ne bi promakla.

Želimo vam srećan lov na vredne nagrade!

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela