Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Saradnja kompanije Tecno i Belgrade Fashion Week-a

Ovogodišnji Belgrade Fashion Week,  pedeset i drugi po redu, održan je u Beogradu od 2. do 8. novembra 2023. a TECNO je po prvi put podržao ovu manifestaciju koja predstavlja duh Beograda, i stavlja ga u isti rang sa svetskim metropolama modne scene. Jesenje izdanje Belgrade Fashion Week-a dalo je šansu svim obožavaocima modnih dešavanja da uživaju u revijama poznatih modnih autora i mladih dizajnera, izložbama i umetničkom programu.

Posetioci su mogli da vide i najnoviji Phantom V Flip model koji je nedavno predstavljen u Singapuru, najnoviji premijum model pametnog telefona na preklop koji briše granice između sveta vrhunske tehnologije i visoke mode. Ovaj smartfon postavio je nove standarde kada je u pitanju spoj najnaprednije tehnologije i vrhunske modne estetike uz moćan sistem kamera i jedinstveni kružni spoljni ekran. Zahvaljujući svojim savršeno kompaktnim dimenzijama i zapanjujućem dizajnu inspirisanom kosmosom, već je nominovan za German Design Awards.

BACK TO THE 80’s je tematska revija koja je obeležila ovogodišnje izdanje Belgrade Fashion Week-a, koju je kompanija TECNO sa ponosom podržala. Na njoj se predstavilo više od 25 poznatih domaćih dizajnera koji su inspiraciju pronašli u muzici, modi i filmovima iz osamdesetih godina.

Saradnja između TECNO i Belgrade Fashion Week-a, na najbolji mogući način premošćuje postojeći jaz i stvara jaku vezu između tehnologije i mode. Preko inovativnog koncepta dizajna i tehnologije, TECNO pomera granice umetničkog izraza, stvarajući pametne telefone koji nisu samo tehnološki napredni već i vizuelno zadivljujući.

Kroz sponzorstvo i pojavljivanje na ovom događaju, vođen vizijom brenda „Stop At Nothing“, čuveni proizvođač telefona nastavlja svoju globalnu misiju pružanja podrške umetnicima da definišu svoj jedinstveni modni i životni stil, baš kao što to čine TECNO telefoni.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela