Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Samsung Galaxy Tab S6: Novi tablet koji vam pruža veću kreativnost i produktivnost

Samsung Electronics Co., Ltd. je predstavio Galaxy Tab S6, novi tablet koji omogućava korisnicima da stvaraju i povezuju se, uživaju u neograničenoj zabavi i da ostvaruju svoje ciljeve gde god da se nalaze. Stvoren za one koji imaju potrebu da zadovolje svoju znatiželju i izraze svoj kreativni žar, sa Galaxy Tab S6 modelom moći ćete da postignete više nego na bilo kom tabletu do sada.

“Danas se inspiracija pojavljuje iznenada, u trenutku, a kreativcima i profesionalcima je potreban uređaj koji će moći da isprati njihovu nezasitu maštu, istovremeno se uklapajući u njihov užurban životni stil,” izjavio je DJ Koh, predsednik i izvršni direktor odeljenja za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics. “Galaxy Tab S6 omogućava korisnicima da oslobode svoju kreativnost, istovremeno im pružajući vrhunsku produktivnost i naprednu tehnologiju na koju su navikli kada je reč o Samsung tabletima”.

 

Samsung Galaxy Tab S6 (2)

 

Redizajnirana S olovka podstiče kreativnost i produktivnost

Samsungova prepoznatiljiva S olovka u početku je imala namenu alata za pisanje i crtanje, ali je u međuvremenu evoluirala u ultimativnog partnera za kreativnost i produktivnost. Sada, sa funkcijama daljinskog upravljanja i mogućnošću bežičnog punjenja, S olovka na Galaxy Tab S6 stavlja još više moći i kontrole u ruke korisnika. Sa integrisanim BLE funkcijama daljinskog upravljanja, uključujući S olovka Air Activities funkciju, možete intuitivno snimati selfije i video snimke, ili kontrolisati multimedijalni sadržaj kojim upravljate čak i kada tablet nije u vašim rukama. Povrh svega, S olovka ima i mogućnost bežičnog punjenja zahvaljujući kome njena baterija, za samo 10 minuta, dobija energiju dovoljnu za 10 sati rada.

Zahvaljujući S olovci, hvatanje beleški se čini laganim poput povetarca. Ručno pisane beleške u Samsung Notes aplikaciji, samo jednim klikom mogu biti konvertovane u digitalni tekst i eksportovane u formate kao što je Microsoft Word. Takođe, možete praviti brze beleške ili skice na istom ekranu na kom gledate video, podešavajući stepen transparentnosti Samsung Notes prozora, što je savršeno za multitasking bez ikakvog napora.

Nova, poboljšana verzija Samsung DeX interfejsa dolazi sa Galaxy Tab S6 uređajem, omogućavajući vam neprimetan prelaz na iskustvo rada na PC-u, kako biste mogli da sa lakoćom multitaskujete i optimizujete svoj vizuelni doživljaj. Sa DeX tasterom dodatim na Galaxy Tab S6 Book Cover tastaturu, možete pokrenuti i deaktivirati DeX jednim dodirom prsta. Sama tastatura ima unapređenja zarad bolje funkcionalnosti, uključujući držač za S olovku, postolje sa slobodnim podešavanjem ugla, touch pad i tastere sa novim funkcijama.

Napredna tehnologija za svakodnevno korišćenje

Galaxy Tab S6 donosi nova poboljšanja kamere, uključujući prvu Samsung Ultra široku dualnu kameru na tabletu koja se nalazi u sklopu kompaktnog  5.7mm kućišta, što ga čini lakšim i pokretnijim. Ultra široka kameraomogućava korisnicima da fotografišu scenografiju i pejzaž upravo onako kako ih vide, sa vidnim poljem od 123 stepena, poput ljudskog oka. U međuvremenu NPU (Neural Processing Unit) vam omogućava da snimate vrhunske fotografije  zahvaljujući poboljšanim efektima, što čini da one izgledaju kao da ih je pravio profesionalac.

Samsung sa Galaxy Tab S6 uređajem po prvi put na tablete uvodi i senzor otiska prsta na ekranu, tako da pristup vašem uređaju postaje lakši nego ikada do sad. Ova pogodnost je dodatno zaštićena Samsung Knox-om, vrhunskom odbrambenom bezbednosnom platformom. Pored toga, vaš Galaxy Tab S6 sa lakoćom možete aktivirati i dvostrukim dodirom ekrana, što vam omogućava da se brzo ulogujete i započnete dan.

Kao deo Samsung Galaxy ekosistema, Galaxy Tab S6 postaje centar umrežavanja koji omogućava da kontrolišete vaše uređaja uz pomoć SmartThings-a. Zajedno sa Bixby aplikacijom, lako možete kontrolisati vaše uređaje putem glasovnih komandi.
Beskompromisna zabava

Bilo da uživate u novoj video igri ili gledate vašu omiljenu televizijsku seriju, Galaxy Tab S6 donosi neverovatno vizuelno iskustvo. Njegov Super AMOLED displej od 10.5”, u kombinaciji sa četvorostrukim zvučnicima proizvedenim od strane AKG i Dolby Atmos®, držaće vas prikovane za ekran.

Galaxy Tab S6 omogućava vrhunsko gejmersko iskustvo kroz kombinaciju grafike, zvuka, inteligentnog hardvera i softvera, podržanog partnerstvima sa vodećim gejming platformama kao što su Unity i Unreal Engine. Moćan procesor i Game Booster sa veštačkom inteligencijom, poboljšavaju igračko iskustvo na Galaxy Tab S6 uređaju kroz optimizovani FPS, smanjeno kašnjenje prikaza slike, minimalno vreme učitavanja igara itd. Zahvaljujući Samsungovom partnerstvu sa Discord -om, možete pristupiti novim live chat funkcijama kroz Game Launcher, kako biste mogli da planirate strategiju sa članovima vašeg tima, dok istovremeno igrate igru.

Sa Galaxy Tab S6 možete uživati u još većoj količini vašeg omiljenog sadržaja. Sa lakoćom možete pretraživati Netflix preko Finder aplikacije, uživati u vašoj omiljenoj muzici putem Spotify-a, uz tri meseca besplatnog Spotify Premium-a, ili gledati vaše omiljene YouTube videe bez reklama, kada ste offline i u pokretu uz četiri meseca besplatnog YouTube Premium-a.

Galaxy Tab S6 dolazi u sivoj, plavoj i roze boji. Biće dostupan u maloprodaji i online od kraja avgusta, na odabranim tržištima.

 

© 2019 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela