Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » realme se plasirao u top 4 brenda pametnih telefona u Evropi za 2022. godinu, prema Canalis-u

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, plasirao se kao brend broj 4 u Evropi za 2022. godinu, prema najnovijim podacima Canalis-a, kompanije za analitiku tehnološkog tržišta. Pored toga, isporuke realme-a zabeležile su rast od 8% tokom 2022. godine.

 

top

 

Tokom prethodne godine, globalno tržište pametnih telefona zabeležilo je ukupan pad isporuke, dok je realme uspeo da održi stopu rasta od 8% i ostane četvrti najveći brend pametnih telefona u Evropi. Prema Canalis-u, realme se rangirao u top 3 brenda pametnih telefona u centralnoj i istočnoj Evropi sa rastom od 24%, što je izuzetno dobar rezultat za kompaniju staru samo 4 godine.

„Ovakvi rezultati jačaju našu ambiciju da kao tehnološki brend u nastajanju nastavimo da izazivamo pozitivne reakcije korisnika, čineći uređaje visokih performansi sa nesvakidašnjim dizajnom pristupačnim“ , izjavio je Fransis Wong, izvršni direktor kompanije realme u Evropi.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela