Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » realme premašio 200 miliona globalnih isporuka!

realme, najbrže rastući brend pametnih telefona na svetu, zvanično je objavio da je premašio 200 miliona globalnih isporuka pametnih telefona! Otkako je dostigao prekretnicu od 100 miliona prodatih uređaja u 2021. godini, realme je nastavio da raste, te postao peti najbrži brend koji je dostigao ovu prekretnicu od 200 miliona.

realme se zvanično pridružio elitnom “200M klubu”

Od svog pojavljivanja na veoma konkurentnom globalnom tržištu 2018. godine, na kome je bilo preko 700 brendova pametnih telefona, uz stabilnu hijerarhiju vodećih brendova, realme se borio da istražuje globalno tržište, ali se sada i stabilno pozicionirao. Posvećen pružanju vrhunskih iskustava korisnicima širom sveta, realme je pet uzastopnih godina među prvih deset globalnih brendova.

Podstaknut inovacijama i osluškivanjem potreba potrošača, realme je neprekidno stvarao prodajne legende. Trebalo je samo 37 meseci da privuče 100 miliona korisnika širom sveta, stičući široko priznanje i započinjući sledeću fazu rasta. U 2022. godini, prema podacima Canalys-a, realme u Evropi rangiran je kao četvrti najbolji brend pametnih telefona sa rastom od 8% – te predstavlja jedini brend koji je zabeležio rast te godine. U 2023. godini, realme je jedini brend pametnih telefona koji raste i pozicioniran je kao četvrti na listi u Evropi, prema Counterpoint Research Market Monitor-u.

Takođe, realme je lansirao svoju ‘Simply Better’ strategiju, koja se zasniva na dizajnu, performansama i iskustvu, te ima za cilj da korisnicima pruži napredak u tehnologiji, dizajnu i performansama osiguravajući da svaka generacija globalnih proizvoda bude unapređena na svakom od ova tri polja. realme takođe nastavlja da ulaže u istraživanje i razvoj, osnivajući realme Globalni Institut za Napredne Tehnologije kako bi se fokusirao na revolucionarne tehnologije u četiri ključna područja: ekran, fotografija, gejming i punjenje.

Rastući zajedno sa svojim korisnicima širom sveta, realme je sposobniji nego ikada da pruža sve superiornije proizvode

Od kada je osnovan, realme ima za cilj da korisnicima širom sveta ponudi proizvode visokih performansi i modernog dizajna, te je zahvaljujući neprekidnoj komunikaciji sa korisnicima uložio veliki trud u unapređenje svojih proizvoda i brenda.U 2024. godini, realme planira da značajno poveća svoja ulaganja u istraživanje i razvoj za čak 470%, te sarađujući sa preko 33 vodeća međunarodna tehnološka partnera, realme cilja na razvoj tehnologije poslednje generacije. Takođe, velika pažnja biće posvećena proširenju tima za istraživanje i tehnologiju, sa očekivanim povećanjem istraživačkog osoblja za 400% sledeće godine.

Kako je izrazio osnivač i izvršni direktor realme-a, Sky Li, u otvorenom pismu povodom pete godišnjice brenda: „Era razvoja „lift-stilom“ u industriji pametnih telefona je završena. Budući koraci će biti izazovniji, ali svaki korak približava realme njegovoj sledećoj destinaciji. Dok se penje ka novim prekretnicama, realme ostaje posvećen svojoj originalnoj viziji, neprekidno dostižući nove ciljeve, slušajući svoje korisnike i rastući zajedno sa njima širom sveta.“

realme takođe najavljuje lansiranje novog realme GT5 Pro-a – 7. decembra, kada će novi flagship biti lansiran u Kini. realme GT5 Pro integrisaće novu Snapdragon 8 Gen3 platformu, koristiće najveće periskopsko telefoto sočivo sa IMX890 senzorom slike, čime će uspeti da ponudi vrhunske performanse u svojoj cenovnoj kategoriji i proglasi sebe kraljem telefoto sočiva. Takođe, u poređenju sa prethodnom generacijom, ova SoC platforma može da se pohvali povećanjem performansi CPU-a od 30 odsto i poboljšanjem efikasnosti energije za 20 odsto. Novi flagship će korisnicima ponuditi iskustvo koje prevazilazi očekivanja.

© 2023 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela