Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Prenosni monitor – AOC

Više prostora za rad i bolju produktivnost najbolje omogućava svestrani AOC monitor koji je namenjen korisnicima svih vrsta prenosnih računara. Sa svojim ekranom od 43,9 cm (17.3 „) myConnect oznake E1759FWU stvara dodatni prostor kako bi se postigla bolja radna produktivnost. Kada se doda i njegova kompatibilnost s USB 3.0, koji omogućuje izuzetno brzo punjenje i prenos podataka kao i brilijantan kvalitet slike, može se zaključiti da je ovaj monitor prvak u laganoj kategoriji i idealan uređaj za sve multitaskere u pokretu.

 

E1759FWU_2

 

Savršeni partner za poslovne korisnike
MyConnect E1759FWU omogućava svim korisnicima u pokretu izuzetno brzo podešavanje monitora. Na taj način, poslovni korisnici mogu stvoriti sveobuhvatno radno okruženje kada se nađu izvan kancelarije. Lagan, samo 1,28 kg, uz izuzetno tanak dizajn savršen je partner za poslovna putovanja ili godišnje odmore. Osim što se lako prenosi na bilo koju lokaciju, myConnect E1759FWU zadivljuje i ekranom veličine 43.9 cm (17.3 „) koji je otprilike jednak veličini A4 lista papira. Osim toga, monitor olakšava mnoge poslovne situacije jer korisnici mogu jednostavno deliti informacije s klijentima na dodatnom monitoru. Radi lakšeg prevoza i zaštite ovog ultra-prenosivog i laganog monitora, u paketu dolazi i zaštitna futrola za uređaj.

Neviđen nivo multitaskinga
Kako bi se postigla što veća udobnost korišćenja, stalak monitora može se rotirati od paralelnog do vertikalnog položaja monitora pa je koristan i za razne prezentacije, pregledavanje dokumenata, tekstova ili imejl kontaktiranje s klijentima. Kad nije u upotrebi, stalak monitora može se uredno preklopiti čime omogućava praktično odlaganje. Da bi rukovanje myConnect E1759FWU bio još jednostavniji, monitor je opremljen inteligentnim softverom koji olakšava kontrolu postavki kao što su osvetljenje, kontrast i napajanje. Zahvaljujući glatkom povezivanju s USB-om, moguće je spojiti ni više ni manje nego 6 USB monitora što omogućava neviđen nivo multitaskinga za korisnike prenosivih računara.

Jedan kabl za sve funkcije
Kako bi se izbegla gnjavaža oko nošenja više kablova, myConnect E1759FWU jedino zahteva jedan USB 3.0 kabl za prenos podataka i napajanje. To je moguće zahvaljujući vrlo niskom nivou potrošnji energije od 10 W, a uz USB 3.0 koji nudi prenos podataka od 5 GB, svi korisnici mogu računati na brže punjenje i odličan kvalitet slike.

 

© 2015 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela