Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Predstavljeni novi Samsung Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd na virtuelnom događaju Galaxy Unpacked predstavila je novi pametni sat Galaxy Watch3 i bežične slušalice Galaxy Buds Live. Galaxy Watch3 je najinovativniji pametni sat do sad, unikatnog izgleda i sa mnogobrojnim opcijama za zdravlje i wellness, dok Galaxy Buds Live bežične slušalice ergonomskog, stilskog dizajna, predstavljaju tehnološki napredak na polju kvaliteta zvuka.

Galaxy Watch3 i Galaxy Buds Live biće savršeni asistenti u obavljanju dnevnih obaveza. Oba uređaja lako se povezuju sa ostalim Samsung inovacijama iz Galaxy ekosistema, koji pomažu korisnicima da održe zdravlje i kondiciju, ali i da ostanu u kontaktu sa prijateljima ili kolegama.

„Pametni satovi i bežične slušalice kao uređaji savremenog doba napreduju velikom brzinom. U poslednjih nekoliko meseci, uočili smo njihov veliki rast na tržištu jer korisnicima itekako pomažu u doba nove normalnosti. Kada smo predstavili prvi pametni sat pre sedam godina, postali smo svetski lider na ovom polju. Zato smo se danas posvetili tome da korisnicima ponudimo nove, još savremenije uređaje, koji su prilagođeni njihovim potrebama. Osim vrhunskog iskustva, korisnici uvek od nas očekuju napredan dizajn i inovativne tehnologije, čemu smo posvetili posebnu pažnju“, izjavio je TM Roh, predsednik i direktor za razvoj i istraživanje u odeljenju za IT i mobilne komunikacije u kompaniji Samsung Electronics.

 

Galaxy wearables

 

Galaxy Watch3 – sat koji čuva zdravlje i olakšava svakodnevicu

Izrađen od vrhunskih materijala poput nerđajućeg čelika i kože visokog kvaliteta, Galaxy Watch3 pristaje svačijoj ruci. Prvi put, sat će biti dostupan i u verziji od titanijuma koji je u isto vreme izdržljiv i elegantan. Popularni rotirajući okvir pametnog sata iznenadiće svakog korisnika spojem funkcionalnosti i dobrog stila, dok se okretanjem glave sata pokreću aplikacije i otvaraju obaveštenja. U poređenju sa originalnim Galaxy Watch pametnim satom, Galaxy Watch3 je ,uprkos većem displeju, 14% tanji, 8% manji i 15% lakši. Takođe, korisnik može odabrati više od 80.000 tema ili dizajnirati svoju autentičnu, uz pomoć 40 različitih dodataka za personalizaciju prikaza informacija.

Galaxy Watch3 unapređen je novim funkcijama za održavanje i praćenje zdravlja. Korisnik uz aplikaciju Blood oxygen (SpO2) može proveriti zasićenost kiseonikom tokom treninga. U slučaju težeg fizičkog pada, Galaxy Watch3 će ga detektovati i poslati SOS notifikaciju odabranim kontaktima kako bi se korisniku odmah ukazala pomoć.

Sticanje dnevne rutine u treninzima nije lak zadatak, a u tome će od velike pomoći biti  mnogobrojne Samsung opcije za ličnu kondiciju. Uz pomoć alata za analizu trčanja, korisnik dobija trenutne informacije tokom jogging-a, kao i propratne izveštaje koji će pomoći u poboljšanju kondicije i smanjenju potencijalnih povreda. Pored toga, uređaji će uskoro biti opremljeni i analizom VO2 podataka o potrošnji kiseonika. Uz aplikaciju Samsung Health, korisnicima će na raspolaganju biti zbirka sa više od 120 različitih video vežbi. Sve što je potrebno biće da odaberu trening na Galaxy pametnom telefonu i podele sliku na ekranu Samsung Smart Televizora, dok Galaxy Watch3 automatski prati i analizira vežbanje. Još od 2014. godine, Samsung razvija mogućnosti za davanje povratnih informacija o odmoru nakon vežbanja, zbog čega Galaxy Watch3 dolazi sa najnovijim alatima za analizu spavanja, za bolji, kvalitetniji san.

Visok nivo povezanosti između pametnog sata i ostalih Galaxy uređaja, uključujući i Galaxy Note20, omogućuje mnoštvo dodatnih opcija za još moćnije korisničko iskustvo. Na satu je moguće podesiti automatske odgovore za slikovne i tekstualne poruke, ili otvarati fotografije na zglobu ruke. Koristeći rotirajuću okvir korisnik može pustiti muziku, a putem jednostavnog pomeranja ruke, kao što je stiskanje i opuštanje šake ili okretanje zgloba moći će da odgovori ili odbije poziv. Za korisnike koji ne vole da nose telefon sa sobom na trening, dostupni su i LTE modeli sata koji samostalno omogućavaju pozive, reprodukciju muzike i korišćenje aplikacija u pokretu.

Galaxy Buds Live – muzička rapsodija u svakom trenutku

Jedinstven i ergonomski dizajn Galaxy Buds Live bežičnih slušalica pažljivo je kreiran za svačije uho, kako bi se postigla udobnost tokom celog dana. Samsung je u potpunosti promenio izgled slušalica vertikalnom organizacijom komponenata umesto horizontalnom. Bežične slušalice mogu se dodatno personalizovati različitim veličinama vrhova.

Kombinacijom AKG zvuka i inovativnosti kompanije Samsung, Galaxy Buds Live pružiće korisnicima neviđeno audio iskustvo. Uz zvučnik od 12 mm i pojačivač basa, muzika će zvučati duboko i bogato. Tri mikrofona i jedinica za glasovne komande osiguravaju najveći kvalitet snimanja i upravljanja glasom tokom poziva, dok će funkcija Active Noise Cancellation (ANC) ograničiti pozadinsku buku.

Galaxy Buds Live bežične slušalice se lako i bez napora povezuju sa velikim brojem uređaja, bez potrebe za ponovnim spajanjem nakon prestanka korišćenja. Kada su umrežene sa najnovijim Galaxy uređajima, ove slušalice mogu se koristiti kao bežični mikrofon za kristalno jasno snimanje zvuka u video zapisima na Galaxy Note20 uređajima. Osim toga, u gejming režimu rada smanjuje se kašnjenje zvuka, pa se u kombinaciji sa AMOLED 2X ekranom na Galaxy Note20 pametnom telefonu stvara savršeno iskustvo prilikom igranja video igara. Dodatno, putem funkcije Buds Together, korisnik sa lakoćom može deliti omiljenu muziku sa prijateljima, bez gubitka u kvalitetu zvuka.

Za tačniju i precizniju navigaciju, Galaxy Buds Live bežične slušalice su unapređene i intuitivnim PUI (physical user interface) interfejsom osetljivim na dodir, kao i Bixby glasovnim komandama  za reprodukciju muzike, otvaranje aplikacija ili slanje poruka bez pokreta ruku i očiju. Takođe, Galaxy Buds opremljene su dugotrajnom baterijom koje će izdržati i do 6 sati rada, dok prenosni punjač omogućava dodatnih 15 sati sa nekoliko dodatnih punjenja. Kada je potrebno brzo punjenje, za samo 5 minuta baterija će biti spremna za 1 sat reprodukcije.

Dostupnost

Galaxy Watch3 pametni sat biće dostupan na domaćem tržištu od 7. avgusta 2020. godine, u veličinama od 41 i 45 milimetara, u LTE i Bluetooth verzijama. Galaxy Watch3 41mm biće dostupan u bronzanoj i srebrnoj boji, dok će Galaxy Watch3 45mm biti dostupan u srebrnoj i crnoj varijanti. Galaxy Watch Titanium biće dostupan kasnije tokom godine.

Galaxy Buds Live bežične slušalice biće dostupne od 21. avgusta, u bronzanoj, beloj i crnoj boji, u zavisnosti od dostupnosti kod pojedinačnih partnera.

 

 

 

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela