Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Predstavljamo Huawei Mate 30 Pro – konačno dostupan u Srbiji

Huawei Mate 30 Pro od danas do 26. januara zvanično je dostupan za pre-order u Huawei Experience Store, u Ušće Shopping Centru. Kupovinom Huawei Mate 30 Pro telefona dobijate premijum garanciju od šest meseci na prednje i/ili zadnje staklo, ali i priliku da najnovije Huawei FreeBuds 3 bežične slušalice kupite po ceni od samo 1 dinar.

 

huawei mate30 pro srbija

 

Predstavljamo vam Huawei Mate 30 Pro

Revolucionarna kamera, inovativan dizajn, baterija neverovatnog kapaciteta i jedan od najjačih procesora na svetu čine uređaj koji je obeležio godinu za nama. O njemu su pričali, pisali, čekali ga i analizirali. A sada je konačno tu!

Inovacije su sastavni deo DNK kompanije Huawei, a kada je u pitanju najmoćniji predstavnik flegšip porodice telefona – Huawei Mate 30 Pro, kompanija je još jednom dokazala zbog čega se nalazi među globalnim liderima u svetu tehnologije.

Najjači flagship do sada dolazi sa Android operativnim sistemom i Huawei Mobile Services, softverskom nadogradnjom samostalno razvijenom upravo u kompaniji Huawei.

Huawei Mobile Services (HMS) stvaraju potpuno novi oblik digitalnog životnog stila i korisnicima širom sveta nudi pametnije, brže i bolje neometano iskustvo digitalne veštačke inteligencije. Za svega nekoliko dana, u Huawei App Gallery biće dostupna 24 kita, odnosno „paketa“ mobilnih servisa.

Huawei Mobile Services nastavlja da gradi neometan AI ekosistem i neverovatno digitalno iskustvo korisnicima širom sveta.

Huawei Mate 30 Pro pokreće Kirin 990 čipset, koji je zaslužan za izuzetne performanse telefona pri obavljanju čak i najkomplikovanijih zadataka.

Huawei Mate 30 Pro dostupan je u boji Silver Space, a kada je sam dizajn, odnosno izgled telefona u pitanju, pored izuzetne metalik nijanse, najuočljiviji je inovativni dizajn četvorostruke kamere u obliku prstena, sa metalnim okvirom.

Ovaj flegšip poseduje Huawei Horizon displej – zakrivljeni ekran, u cilju pružanja do sada neviđenog iskustva gledanja sadržaja od jedne do druge ivice ekrana. Telefon poseduje samo jedno dugme, a to je taster za uključivanje, odnosno isključivanje telefona. Još jedna u nizu inovacija – uklanjanje tastera za pojačavanje i stišavanje – omogućila je korisnicima da sami odrede sa koje strane ekrana će se naći vizuelno „dugme“ za regulisanje zvuka.Takođe, Huawei Mate 30 Pro poseduje 3D Face Unlock i In-Screen Fingerprint, koji zajedno donose izuzetno visok stepen zaštite podataka.

Huawei Mate 30 Pro opremljen je sistemom četvorostrukih kamera sa Cine kamerom od 40MP, SuperSensing kamerom od 40MP, telefoto kamerom od 8MP i 3D kamerom za određivanje dubine polja. Ovaj sistem kamera donosi potpuno novo korisničko iskustvo kada je reč o fotografisanju i pravljenju video snmaka.

Veliki je broj razloga da požurite i istražite nove mogućnosti uz Huawei Mobile Services!

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela