Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » Počinje zvanična prodaja Samsung The Serif i The Frame televizora u Srbiji

Kompanija Samsung Electronics Co., Ltd. najavila je na domaćem tržištu početak zvanične prodaje novih modela iz svoje Lifestyle linije televizora za 2020. godinu The Serif i The Frame. Ove modele karakteriše istančani dizajn, koji se uklapa u svaki enterijer, ali i dobro poznata Quantum Dot tehnologija, visoka rezolucija i napredne funkcije na bazi veštačke inteligencije koje svaku sliku unapređuju do 4K kvaliteta.

 

The Frame_1

 

Model The Serif će u Srbiji biti predstavljen prvi put i to u dve boje – nebeskobeloj i nebeskoplavoj. Da se ovaj televizor ističe estetikom, potvrđuje ovogodišnja iF nagrada za inovativni dizajn, jedno od najprestižnijih odličja u ovoj oblasti na međunarodnom nivou. Kreiran od strane čuvenih francuskih dizajnera, braće Burule, The Serif izgleda savršeno iz svakog ugla, pa se po potrebi može pomerati po sobi. Karakteriše ga i odvojivo metalno postolje, tako da korisnik može birati hoće li televizor biti postavljen na polici, komodi, ili će stajati samostalno.

Samsung je ovom modelu pridodao NFC i AirPlay2 opcije povezivanja, kako bi korisnici mogli da slušaju muziku sa telefona na televizoru, bez suvišnih kablova. Za uživanje u moćnom zvuku na The Serif televizoru, dovoljno je aktivirati NFC aplikaciju na pametnom telefonu i položiti ga na televizor, a uređaji će se sami bežično povezati. Dodatno, AirPlay2 opcija omogućava jednostavno uparivanje sa Apple uređajima, uz korišćenje praktičnih funkcija, poput preslikavanja ekrana.

Pored The Serif televizora, u ovogodišnjoj ponudi Lifestyle modela je i The Frame, koji je na domaćem tržištu premijerno predstavljen prošle godine. Ovaj nesvakidašnji uređaj pretvara svaki dom u galeriju, zahvaljujući elegantnom dizajnu, okviru u boji po izboru, kao i specijalnom režimu koji omogućava prikazivanje umetničkih dela iz jedinstvene Samsung prodavnice kada je televizor isključen. Novost ove godine je auto-curation opcija na bazi veštačke inteligencije, zahvaljujući kojoj Art Store aplikacija The Frame televizora može da preporuči umetnička dela u skladu sa stilom vlasnika. Kako bi svaki dom ostao uredan i bez mnogobrojnih kablova, The Frame poseduje samo jednu tanku, neprimetnu vezu koja istovremeno povezuje sve uređaje sa televizorom preko One Connect Box uređaja.

Oba modela dolaze sa Quantum Dot AI Upscaling tehnologijom koja obezbeđuje stopostotnu vidljivost boja sa više od milijardu nijansi, za besprekorno realističnu sliku i izvanredne kontraste. Pored toga, veštačka inteligencija unapređuje i prilagođava kvalitet prikazane slike 4K kvalitetu, bez obzira na trenutnu rezoluciju ili izvor sa koga se sadržaj reprodukuje. The Serif ima i sposobnost da detektuje promenu količine svetlosti u prostoriji i podesi optimalno osvetljenje, zahvaljujući funkciji Prilagodljive slike, čineći gledanje televizije prijatnijim za oko.

U Srbiji će The Serif biti dostupan u veličinama od 43, 49 i 55 inča, a početna cena iznosi 139.599 dinara. The Frame će, pored postojećih veličina od 43, 50, 55 i 65 inča, u 2020. godini biti dostupan i u dijagonalama od 32 i 75 inča, a početna cena se kreće od 73.299 dinara.

© 2020 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela