Subscribe:Posts Comments

You Are Here: Home » Aktuelno » PHILIPS Ultra HD monitor dijagonale 40″

MMD, vodeća tehnološka kompanija i brend licencirani partner za Philipsove monitore, predstavlja novi 40-inčni monitor sa velikim ekranom iz Philipsove linije 4K Ultra HD monitora. Pružajući četiri puta više jasnoće i četiri puta veću Full HD rezoluciju, novi 40-inčni monitor oznake BDM4065UC donosi poseban doživljaj gledanja, nenadmašne detalje i preciznost u svakoj aplikaciji. Ono po čemu se ovaj monitor izdvaja od ostalih je izuzetno veliki desktop koji omogućava korisnicima istovremeno korišćenje više aplikacija i prozora bez gubljenja radnog prostora.

 

BDM4065UC_1

 

40-inčni prostor za rad

Koliko prednosti donosi novi 40-inčni monitor sa UltraClear 4K UHD rezolucijom, istakao je Thomas Schade, potpredsednik EMEA u MMD-u: Ovaj novi UltraClear UHD monitor uzbudljiv je dodatak 4K liniji i proširuje iskustvo gledanja u 4K nivou. Uz jasnoću i sjaj 4K UHD i 40 inča ekrana, idealan je monitor za igru kod kog će korisnici stvarno primetiti osećaj prostora i precizne detalje u svemu što rade, od kompleksnih finansijskih aplikacija i fotografija do igrica i filmova.

Četverostruka jasnoća i povećana produktivnost sa 4K UHD rezolucijom

Ultra High Definition pruža četiri puta veću Full HD rezoluciju, a uz 3840 x 2160 piksele monitor ima četiri puta više piksela na istom radnom prostoru. Iako još uvek daleko od tehničkog čuda sa tek nekoliko stvarnih prednosti, 4K UHD donosi znatne vrednosti za sve profesionalne korisnike. Na primer, fotografi i filmofili mogu zumirati sitne detalje sa nenadmašnom jasnoćom, a novi 8-bitni monitor se može pohvaliti i sa FRC dubinom boje koje osigurava autentičnost prikaza kao i UltraClear slike.

Ali ovaj monitor nije isključivo namenjen kreativcima već i ostalim korisnicima aplikacija gde se zahteva velika produktivnost. Tako se novi monitor može pretvoriti u izuzetan doživljaj gledanja za finansijske stručnjake koji mogu čitati dokumenta u više prozora istovremeno zadržavajući osećaj prostora i jasnoću detalja na celoj površini ekrana. To je sve moguće uz MultiView pri čemu se mogu prikazati četiri Full HD prozora istovremeno, a nenadmašne detalje i verne boje omogućava VA panel tehnologija koja osigurava besprekorno iskustvo iz bilo kojeg ugla gledanja, čak skoro i iz bočne pozicije. Neće biti na gubitku ni korisnici kojima uvek nedostaje prostora jer dizajn sa ultra uskim okvirom omogućava stavljanje 40-inčnih monitora jedan uz drugog pružajući zapanjujući panoramski pogled.

Ultra svestrano povezivanje

Novi 40-inčni 4K Ultra HD monitor specifičan je i po besprekornom povezivanju kako bi pružio potpuno slobodu izbora svim poslovnim i privatnim korisnicima. Ovaj monitor može se spojiti na širok spektar izvora, omogućavajući korisnicima da iskuse sve svoje sadržaje u 4K Ultra HD prikazu na 40-inčnom ekranu. Zahvaljujući DisplayPort 1.2 i digitalnom PC-to-Display povezivanju, podržava brzinu prenosa podataka do 10,8 Gbps čime se ostvaruje velika brzina osvežavanja i brzo preuzimanje sadržaja. Besprekornom povezivanju doprinosi i MHL podrška koja mobilne sadržaje projektuje na velikom ekranu uz istovremeno punjenje mobilnog uređaja te super brzi USB 3.0 i HDMI 1.4 dizajnirani za kvalitetan streaming digitalnih audio i video signala sa računara ili drugog AV izvora.

Novi Philips BDM4065UC monitor uskoro će biti dostupan na našem tržištu po ceni od 716,52 EUR.

 

 

 

© 2014 Polarotor · Subscribe:PostsComments · Designed by Benbela · Powered by Benbela